Welk WordPress thema gebruikt een website?

Welk WordPress thema gebruikt een website?

Zoals je weet biedt WordPress een enorme collectie thema’s, waarmee gebruikers de look en feel van hun website kunnen verbeteren. Daarbij zijn er talloze plugins waarmee je extra functionaliteiten aan je WordPress site kunt toevoegen. Het kan soms behoorlijk lastig zijn om het juiste thema voor je WordPress site te vinden. En dan kom je ineens een website tegen met een layout die perfect zou zijn voor jouw website. Wist je dat je er heel gemakkelijk achter kunt komen welk WordPress thema een website gebruikt? En dat zonder dat je in de broncode hoeft te kijken?

Welk WordPress thema gebruikt een website? 

De makkelijkste en snelste manier om erachter te komen welk WordPress thema een website gebruikt, is door het gebruiken van een WordPress thema detector. Whoiswp.com is bijvoorbeeld een hele goede. Het eerste wat je moet doen is de website die je op het oog hebt in je internet browser openen. Vervolgens kopieer je de URL van die website. Je plakt deze link in het veld op Whoiswp.com en klikt op de Search knop. Nu krijg je direct te zien welk WordPress thema die website gebruikt. Je krijgt tevens een linkje naar de website waar het betreffende thema te downloaden is, inclusief een handige Buy Now knop. Maar wat nu als de website die je invoert niet op WordPress draait? Wel, dan laat Whoiswp.com je dat ook weten.

Plugins

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een website tegenkomt met functionaliteiten die je graag voor je eigen website zou willen gebruiken. Het mooie van een WordPress thema detector zoals Whoiswp.com, is dat je onder het gebruikte WordPress thema ook een overzicht krijgt van alle actieve plugins die op de website worden gebruikt.

Sla Whoiswp.com maar op in je favorieten, want deze handige tool zal ongetwijfeld nog van pas komen!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.