Ubersuggest: een betaalbare zoekwoord tool

Ubersuggest: een betaalbare zoekwoord tool

Als je wil dat je WordPress website goed vindbaar is, dan moet je aandacht besteden aan SEO. Het gebruik van de Yoast SEO plugin is een goed begin, maar ook het uitvoeren van een zoekwoord onderzoek is belangrijk. Er zijn verschillende online tools die je daarbij kunnen helpen, zoals Semrush en Ahrefs. Abonnementen voor deze tools beginnen echter pas bij $99 per maand. Dat is niet goedkoop, zeker als je net pas bent begonnen en je website nog niet zoveel inkomsten genereert. In dit artikel wil ik je graag kennis laten maken met een betaalbare zoekwoord tool: Ubersuggest.

Wat is Ubersuggest?

Ubersuggest is een zoekwoord tool die in 2017 werd overgekocht Neil Patel. Patel is een van de meest bekende SEO specialisten die er zijn en blogt veel over SEO, content marketing en social media. Hij had de droom om een SEO tool te ontwikkelen die kon concurreren met de grote spelers, maar dan gratis. In een relatief korte periode is Ubersuggest uitgegroeid tot een van de meest populaire tools voor zoekwoord onderzoek. Vanwege de hoge kosten die Patel maakte om Ubersuggest te optimaliseren, lukte het hem niet om zijn tool helemaal gratis te blijven aanbieden. Maar het is nog altijd veel goedkoper dan vergelijkbare zoekwoord tools!

Wat zijn de voordelen van Ubersuggest ten opzichte van andere zoekwoord tools?

Ubersuggest is…

#1. Betaalbaar

Waar je voor vergelijkbare zoekwoord tools al snel €100 per maand kwijt bent, heb je vanaf €29 per maand al een Ubersuggest abonnement. Ook kun je je abonnement op elk gewenst moment upgraden, downgraden of annuleren. Je zit dus nergens aan vast.

#2. Gebruiksvriendelijk

De tool is bijzonder toegankelijk, ook voor website-eigenaren die (nog) niet zoveel kennis hebben van zoekmachine optimalisatie.

#3. Nauwkeurig

Ubersuggest maakt gebruik van onder andere Google’s Search Console, dus je bent verzekerd van betrouwbare en actuele data.

#4. Beschikbaar in het Nederlands

Ubersuggest is een van de weinige zoekwoord tools die beschikbaar is in het Nederlands. Alleen dat al is voor veel Nederlandse WordPress gebruikers reden genoeg om de tool uit te proberen. SEO is immers al ingewikkeld genoeg in je native taal!

Meer weten over deze betaalbare zoekwoord tool?

Kijk op de website van Neil Patel voor meer informatie over de mogelijkheden van Ubersuggest.

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.