De beste WordPress thema’s voor SEO experts

De beste WordPress thema’s voor SEO experts

SEO experts, consultants en marketing specialisten werken niet alleen aan websites van anderen, maar ook aan hun eigen website. Dat is tenslotte hun visitekaartje! Vaak hebben ze behoefte aan een WordPress thema dat hun SEO skills laat zien en tegelijkertijd helpt hun bezoekers in klanten te converteren. In dit artikel belichten we een aantal van de beste WordPress thema’s voor SEO experts in 2018! Al deze thema’s zijn 100% responsive, compatibel met de nieuwste WordPress versie en uitgerust met een breed scala aan handige features.

WordPress thema’s voor SEO experts

#1. Presence ($69)

thema's voor SEO experts

Presence is een van de meest veelzijdige thema’s voor SEO experts. Het thema bevat 10 kant-en-klare demos, inclusief één voor internetbureaus; deze zou perfect zijn voor SEO experts. Het bevat een portfolio sectie, teamleden pagina, testimonials, custom widgets, flexibele layouts en 6 kleurenschema’s.

Meer info

#2. Spencer (vanaf $49)

thema's voor SEO experts

Spencer is een elegant ontworpen WordPress thema voor SEO bedrijven, marketingbureaus en entrepreneurs, met kant-en-klare templates voor het toevoegen van landingspagina’s, contactformulieren, een Over Ons pagina en een afzonderlijke blogpagina.

Meer info

#3. Corporate (vanaf $49)

thema's voor SEO experts

Zoals de naam al doet vermoeden is Corporate een echt zakelijk business thema, dat ook zeer geschikt is voor SEO experts en marketingbureaus. Er zitten meerdere klant-en-klare landingspagina ontwerpen bij, alsmede een ingebouwde drag & drop editor.

Meer info

#4. Academy Pro ($129,95, inclusief Genesis Framework)

thema's voor SEO experts

Academy Pro is een krachtig WordPress thema dat is gebouwd op het Genesis Framework. Dit thema is bij uitstek geschikt voor SEO experts die online cursussen en trainingen verkopen, of andere SEO-gerelateerde producten. Academy Pro biedt dan ook volledige ondersteuning voor WooCommerce.

Meer info

#5. Indigo ($129)

thema's voor SEO experts

Indigo is een veelzijdig WordPress thema met een modulaire benadering van design: je kunt modules slepen en zo de gewenste pagina layout creëren. Je krijgt ook een aantal kant-en-klare ontwerpen die je met één keer klikken kunt installeren.

Meer info

 

Lees ook: De ultieme WordPress SEO checklist

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.