De beste WordPress thema’s voor het verkopen van digitale downloads

De beste WordPress thema’s voor het verkopen van digitale downloads

Het verkopen van digitale downloads is nu lucratiever dan ooit tevoren. Of je nu muziek, audio, foto’s, ebooks of digitale handleiding wilt verkopen, met de geweldige tools die tegenwoordig beschikbaar zijn, kun je in no time je eigen webshop opzetten en beginnen met verkopen. En anders dan bij fysieke producten, hoef je je niet druk te maken over verpakken, verzenden, en het bijhouden van je inventaris. De grootste uitdaging bij het verkopen van digitale downloads is opvallen. Naast een uniek product heb je een goede website nodig. Sterker nog, de kwaliteit van je website kan je onderneming maken of breken! Om je op weg te helpen hebben we de beste premium WordPress thema’s voor het verkopen van digitale downloads op een rijtje gezet. Alle thema’s in deze lijst zijn responsive, wat betekent dat ze goed werken op zowel laptops en desktops als op mobiele apparaten. Daarbij zijn ze allemaal compatibel met de nieuwste WordPress versie.

WordPress thema’s voor het verkopen van digitale downloads

#1. ShopKeeper ($39)

digitale downloads

ShopKeeper is een mooi, modern WooCommerce thema dat de ingebouwde digitale download features van WooCommerce optimaal weet te benutten. De pagina elementen zijn goed ontworpen en netjes geanimeerd. De productafbeelding zoom en filteropties geven dit thema een zeer professionele look en feel. Je krijgt de Visual Composer plugin er gratis bij, zodat je moeiteloos je webpagina’s kunt opbouwen. ShopKeeper is zonder twijfel één van de meest flexibele en geavanceerde WordPress thema’s voor het verkopen van digitale downloads.

Meer info

#2. Olam ($49)

digitale downloads

Olam is een WordPress thema dat uitstekend samenwerkt met de Easy Digitale Downloads plugin. Maar als je liever gebruik maakt van WooCommerce, dan is dat ook geen enkel probleem. Dankzij de Unyson page builder kun je zonder kennis van programmeren geweldige layouts in elkaar zetten. Olam is een prima keus, niet alleen voor een eenvoudige webshop met digitale downloads maar ook voor een digitale marktplaats.

Meer info

#3. Checkout ($64)

digitale downloads

Checkout is een thema dat zeer geschikt is voor het verkopen van stockfoto’s, audiobestanden, video’s en meer. Het thema integreert moeiteloos met de Easy Digital Downloads plugin en bevat premium lettertypes van Typekit, die je website een professionele uitstraling geven. Daarbij krijg je de beschikking over tal van features, zoals sliders, prijstabellen en referentie templates. Een simpel en robuust WordPress thema voor het verkopen van digitale downloads.

Meer info

#4. Marketify ($59)

digitale downloads

Als je naast het verkopen van digitale downloads je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om zich te registreren en hun eigen downloads te uploaden, is Marketify een uitstekende keuze. Dit responsive WordPress thema bevat een grote verzameling kant-en-klare templates, zodat je snel aan de slag kunt. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen templates creëren! Marketify integreert moeiteloos met de Easy Digital Downloads plugin en biedt een uitgebreide documentatie.

Meer info

#5. Musik ($60)

digitale downloads

Als je van plan bent om muziek of andere soorten audiobestanden via je website te verkopen, dan is Musik perfect. Dit thema heeft een prachtig flat design en een unieke layout. Bezoekers kunnen door je muziekaanbod browsen, nieuwe albums zoeken en ondertussen naar tracks luisteren. Musik is compatibel met de Easy Digital Downloads plugin. Je kunt singles en albums verkopen, een onbeperkt aantal producten aanbieden en je bezoekers een preview laten beluisteren met de ingebouwde audiospeler.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.