Social Warfare Plugin: de ultieme social sharing plugin!

Social Warfare Plugin: de ultieme social sharing plugin!

De meeste WordPress gebruikers hebben verschillende plugins om het delen van content gemakkelijker te maken voor hun bezoekers. Al die plugins bieden verschillende stijlen en opties, maar vaak missen ze één of twee features waarvoor je weer een extra plugin moet installeren. In dit artikel laten we je kennismaken met de Social Warfare plugin. Hiermee heb je één oplossing voor al je social media behoeften! We hebben de voordelen van deze ultieme social sharing plugin voor je op een rijtje gezet.

Ondersteuning voor de meeste sociale netwerken

De Social Warfare plugin biedt ondersteuning voor alle grote sociale netwerken:

 • Google +
 • Twitter
 • Pinterest
 • Facebook
 • LinkedIn
 • WhatsApp
 • Tumblr
 • Reddit
 • Pocket
 • Email
 • StumbleUpon

social warfare plugin

Je zit niet vast aan één stijl

Branding is erg belangrijk, en daarom biedt de Social Warfare plugin volop mogelijkheden om je knoppen aan te passen. Hoewel de standaard stijlen geweldig zijn voor als je snel knoppen wil implementeren, heb je de keuze uit meer dan 5000 andere stijlcombinaties.

social warfare plugin

Eenvoudige implementatie

Eén van de snelste manieren om een lijst met Social Warfare deelknoppen te implementeren is met behulp van shortcodes. Deze shortcodes worden automatisch gegenereerd, en je hebt vanuit je WordPress page editor en post editor toegang tot een knop waarmee je met één klik een shortcode kunt toevoegen. De shortcodes kun je indien gewenst natuurlijk ook naar andere pagina’s kopieren.

Een andere manier om de Social Warfare knoppen op je site weer te geven is door de balk te activeren. Deze balk kun je vergelijken met een sticky menu, dat ook tijdens het scrollen altijd in het zicht is voor het geval mensen iets willen delen.

Social Warfare is snel en responsive

Veel social sharing plugins hebben inconsistente laadtijden; sommige gebruikers zien de deelknoppen meteen, terwijl ze bij andere gebruikers te laat of helemaal niet worden weergegeven. Ook mobiele interactie kan een probleem zijn; soms lijken de knoppen op mobiele apparaten niet te werken. De Social Warfare knoppen laden echter razendsnel, vertragen je website niet en werken ook uitstekend op mobiele apparaten.

Extra’s

Het implementeren van social media knoppen is de primaire functie van Social Warfare, maar omdat het een plugin met premium functies gaat mag je natuurlijk wel wat extra’s verwachten. Ook op dit gebied stelt de Social Warfare plugin niet teleur. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om share counts toe te voegen en kun je Pinterest afbeeldingen in je WordPress site integreren. Daarbij is de ondersteuning voor ontwikkelaars zeer goed. Ben je zelf een ontwikkelaar, dan kun je bijvoorbeeld je eigen add-ons maken en de functies van de plugin uitbreiden.

Meer informatie over de Social Warfare plugin en premium upgrades vind je op www.warfareplugins.com.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

 • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
 • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
 • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.