Shopify plugin voor WordPress gelanceerd

Shopify plugin voor WordPress gelanceerd

De nieuwe Shopify plugin voor WordPress biedt je de mogelijkheid om vanaf je WordPress website een Shopify webwinkel te runnen. In dit artikel vertellen we hier wat meer over.

Over Shopify

Shopify is een professioneel hosted eCommerce platform dat zich richt op kleine en middelgrote webshops. Het is erg eenvoudig in gebruik, waardoor het ook een uitstekend platform voor mensen die nog nooit eerder een webshop hebben beheerd en geen verstand hebben van programmeren of andere technische zaken. Shopify biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om op een eenvoudige manier voorraden en orders bij te houden en producten toe te voegen, aan te passen en te verwijderen. Het platform biedt verschillende betalingsmogelijkheden (o.a. iDeal en PayPal) en is uiteraard ook zeer goed beveiligd. En als je er niet uit komt, dan kun je 24/7 bij de helpdesk terecht voor gratis ondersteuning.

De Shopify plugin voor WordPress

De gratis Shopify eCommerce plugin die deze maand is gelanceerd maakt het heel eenvoudig om Shopify in je bestaande WordPress site te integreren. Je kunt dan vanuit WordPress producten aan pagina’s en blogposts toevoegen. Na het installeren van de plugin verschijnt er een “Add product” knop in het CMS, waarna een product gemakkelijk aan een pagina, post of sidebar kan worden toegevoegd.

Vanuit Shopify kun je dan de rest van je online shop beheren: voorraden, betalingen, verzendingen, en alles wat er nog meer met je online verkopen te maken heeft.

Gratis WordPress thema’s

Om de lancering van de Shopify plugin voor WordPress te vieren biedt Shopify tijdelijk drie gratis WordPress thema’s aan, waarbij de Shopify plugin al is ingebouwd. Dit zijn Hype (Themezilla), Simple (Themify) en Pulse (Ultralinx). De thema’s zijn slechts voor een beperkte periode gratis, dus mocht je nog op zoek zijn naar een professioneel thema voor je nieuwe webshop, wees er dan snel bij!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.