De beste security plugins voor WordPress in 2020

De beste security plugins voor WordPress in 2020

We hebben al eens eerder een overzicht gemaakt van de beste security plugins voor WordPress, maar dat is alweer een aantal jaar geleden. Inmiddels zijn een aantal van de plugins uit die lijst niet meer up-to-date, van WordPress.org verwijderd of niet meer actief onderhouden. Tijd voor een nieuwe lijst dus! Dit zijn de beste security plugins voor WordPress in 2020.

Top 7 security plugins voor WordPress in 2020

#1. Wordfence Security

Wordfence is een van de meest populaire security plugins voor WordPress. De gratis versie van de plugin zal voor de meeste gebruikers prima volstaan. Maar er zijn ook een aantal meer geavanceerde features beschikbaar voor premium gebruikers.

Download Wordfence Security

#2. Defender

Defender is een relatief nieuwe security plugin, maar wel een van de meest veelbelovende. De plugin werd ontwikkeld door WPMU Dev en bevat beveiligingsscans, kwetsbaarheid-rapportages, audit logs, 2-factor authenticatie, veiligheidstips, blacklist monitoring, login masking en meer. Daar komen zelfs de meest bedreven hackers niet doorheen!

Download Defender

#3. iThemes Security

iThemes Security (voorheen Better WP Security) biedt meer dan 30 manieren om je WordPress website te beveiligen. Met meer dan 900.000 actieve installaties is dit een van de meest gebruikte security plugins voor WordPress.

Download iThemes Security

#4. BulletProof Security

BulletProof Security is een complete security plugin met een malware scanner, firewall, inlogbeveiliging, database backup, anti-spam features en nog veel meer. Dankzij de handige setup wizard kunnen zelfs de meest a-technische WordPress gebruikers met de plugin uit de voeten.

Download Bulletproof Security

#5. All In One WP Security & Firewall

All In One WP Security & Firewall is een gebruiksvriendelijke alles-in-een oplossing voor WordPress. De plugin heeft een eigen firewall en bevat een breed scala aan features voor het beveiligen van onder andere je database, website-bestanden, content, gebruikersaccounts en logins. 

Download All In One WP Security & Firewall

#6. Sucuri Security

Deze plugin werd ontwikkeld door het gelijknamige website security bedrijf Sucuri. De plugin biedt een breed scala aan features, waaronder activity auditing, bestandsintegriteit monitoring, malware scans, blacklist monitoring en een firewall. En als er iets mis is, krijg je een melding via email.

Download Sucuri Security

#7. WP Security Audit Log

Hoewel niet zo compleet als de andere plugins in deze lijst, is WP Security Audit Log een uitstekende manier om automatisch een audit log bij te houden van alle gebruikers en activiteiten. Op die manier kunnen kwetsbaarheden worden geïdentificeerd alvorens er misbruik van kan worden gemaakt.

Download WP Security Audit Log

 

Wil je geen omkijken hebben naar de veiligheid van je WordPress website? Dan is het WordPress beveiliging abonnement wellicht iets voor jou! Voor een vast, laag bedrag per maand wordt je site optimaal beveiligd door onze ervaren WordPress experts.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.