3 prijzenrad plugins voor WooCommerce

3 prijzenrad plugins voor WooCommerce

Het kan soms best een uitdaging zijn om bezoekers van je WooCommerce shop naar klanten te converteren – en te zorgen dat klanten blijven terugkomen. Een manier waarop je dit zou kunnen doen is door middel van gamification; hierbij pas je speeltechnieken toe om het gedrag van je bezoekers te sturen. Zo kun je bijvoorbeeld een prijzenrad implementeren, waar bezoekers aan mogen draaien als ze hun e-mailadres opgeven. Door aan het prijzenrad te draaien kunnen ze bijvoorbeeld kortingscodes, gratis samples of een gratis verzending winnen. Zo’n gamification techniek helpt om meer leads te genereren en je sales een boost te geven. Is dat niet lastig, zo’n prijzenrad implementeren? Nee hoor! Met een van de onderstaande prijzenrad plugins voor WooCommerce kan iedereen uit de voeten.

De beste prijzenrad plugins voor WooCommerce

#1. OptinMonster

OptinMonster is een van de betere lead-generation plugins voor WordPress. En met het Growth abonnement van OptinMonster ($49 per maand) kun je ook prijzenrad campagnes creëren! De plugin biedt hiervoor kant-en-klare templates, welke je met de handige drag & drop builder helemaal kunt customizen. Daarnaast zijn er uitgebreide weergave-mogelijkheden. Zo kun je instellen dat het prijzenrad wordt weergegeven wanneer een bezoeker een specifiek product in je webshop bekijkt, een specifiek aantal producten in het winkelwagentje heeft, of een bepaalde hoeveelheid tijd op je webshop doorbrengt. Je kunt ook gebruik maken van Exit Intent, om bezoekers die op het punt staan je webshop te verlaten alsnog naar klanten te converteren.

Meer info

#2. Discount Win-Wheel for WooCommerce

Als je de voorkeur geeft aan dedicated prijzenrad plugins voor WooCommerce, dan is Discount Win-Wheel for WooCommerce een aanrader. Deze plugin (verkrijgbaar vanaf $39), heeft ook een drag & drop builder waarmee je moeiteloos je prijzenrad kunt customizen. Er zijn verschillende manieren om de weergave van het prijzenrad te triggeren, zoals met Exit Intent, op specifieke pagina’s en bij het klikken op bepaalde iconen. Een groot voordeel van deze plugin is dat alle popups volledig responsive zijn. Dat betekent dat de weergave en functionaliteit ook op mobiele apparaten uitstekend is.

Meer info

#3. WP Optin Wheel

Wanneer je (nog) niet bereid bent om te investeren in een van de premium prijzenrad plugins voor WooCommerce, dan kun je WP Optin Wheel proberen. Deze gratis plugin maakt het mogelijk om elk van de 12 vakken in je prijzenrad naar keuze in te vullen, bijvoorbeeld met verschillende kortingspercentages, links naar specifieke productpagina’s of ‘helaas’ teksten. Alle kleuren, teksten en knoppen in het rad zijn aan te passen. WP Optin Wheel biedt tevens MailChimp integratie, wat ideaal is om meer e-mailadressen te verzamelen.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.