6 premium WordPress thema’s voor evenementen

6 premium WordPress thema’s voor evenementen

Of je nu een conferentie, een seminar of een festival organiseert, het bouwen van een goede website voor je evenement moet bovenaan je prioriteitenlijstje staan. En een goede website begint natuurlijk met een premium WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor evenementen. Wij hebben er 6 voor je op een rijtje gezet!

Premium WordPress thema’s voor evenementen

EVNT ($59)

Evnt is een WordPress thema dat geschikt is voor een breed scala aan evenementen. Je krijgt de beschikking over alles dat je nodig hebt voor het beheren van presentaties, sprekers, locaties, sponsors, tickets, en meer. Contactformulieren, nieuwsbrieven, tijdschema’s, prijstabellen… alles is klaar voor gebruik!

evnt

Meer informatie

NRGEVENT ($44)

NRGevent is een responsive, SEO-vriendelijk WordPress thema met een moderne look en feel. Perfect voor conferenties, seminars, concerten of andere evenementen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende design thema’s: festival, business en music. Daarbij heb je de beschikking over talloze features, waaronder Visual Composer, Google Web Fonts, Vimeo Video integratie en meer.

nrgevent

Meer informatie

EVENTER ($49)

Eventer is een 100% responsive en retina-ready WordPress thema voor conferenties en andere evenementen, gebouwd op het Bootstrap framework. Het heeft een modern, flat design en een unieke, interactieve tijdlijn voor een ongeevenaarde gebruikerservaring. Alle code is voorzien van comments, zodat het maken aanpassingsmogelijkheden van custom aanpassingen een fluitje van een cent is.

eventer

Meer informatie

IM EVENT ($49)

im Event is een zeer populair WordPress thema dat door de meeste kopers sterk wordt aangeraden. Het thema is 100% responsive en bevat zowel een lichte als een donkere layout. Daarbij biedt im Event WooCommerce ondersteuning, waardoor het verkopen van tickets en merchandise via je site heel eenvoudig wordt.

im event

Meer informatie

IVENT ($59)

iVent is een veelzijdig WordPress thema met een professioneel uitziend, elegant en overzichtelijk ontwerp. Ideaal voor conferenties, workshops, muziekfestivals en meer. Het thema biedt 5 verschillende homepagina layouts en ondersteuning voor vele krachtige plugins, waaronder WooCommerce, Slider Revolution en Visual Composer. Daarbij is iVent volledig responsive en retina-ready.

ivent

Meer informatie

SUMMIT ($49)

Summit is een WordPress thema dat voor alle denkbare evenementen gebruik kan worden. Je hebt de keuze tussen single page en multiple page websites, en beschikt bovendien over alle essentiële features die je nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een countdown timer, Font Awesome iconen en een kant-en-klare 404 error pagina.

summit

Meer informatie

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.