7 redenen om WPML te gebruiken voor je meertalige WordPress website

7 redenen om WPML te gebruiken voor je meertalige WordPress website

Ben je van plan om een meertalige WordPress website op te zetten? Er zijn verschillende plugins die je daarbij kunnen helpen. De meest populaire plugin voor een meertalige WordPress website is WPML. In dit artikel bespreken we 7 redenen waarom WPML de beste keuze is!

Waarom WPML voor je meertalige WordPress website?

#1. Meer dan 600.000 websites vertrouwen al op WPML

WPML maakt het supermakkelijk om een meertalige WordPress website te beheren vanuit een enkele WordPress installatie. Je kiest simpelweg de talen voor je website en kunt meteen aan de slag met het vertalen van content.

#2. Je kunt voor elke taal apart je SEO doen

Voor elke taal kun je SEO attributen voor de pagina’s en categorieën instellen. Vertalingen worden met unieke URL’s weergegeven. Het is zelfs mogelijk om verschillende talen in compleet andere domeinen te zetten. WPML volgt de specificaties van Google Webmasters zeer nauwkeurig, waardoor je hoog kunt scoren op lokale zoekresultaten. Daarbij is WPML compatibel met de populaire popular Yoast SEO plugin.

#3. Compatibiliteit met thema’s en plugins

WPML werkt samen met veel thema en plugins ontwikkelaars. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle thema’s en plugins die gebruik maken van de WordPress API compatibel zijn met WPML. Denk bijvoorbeeld aan MailChimp, WooCommerce BuddyPress en Gravity Forms.

#4. Maakt meertalige webshops mogelijk

Meertalige e-commerce sites? Dat is geen enkel probleem met WPML en WooCommerce. Je beheert al je producten vanuit één plek en kunt profiteren van volledige vertalingen en meerdere valuta.

Met WPML is het runnen van een meertalige e-commerce site net zo makkelijk als het runnen van een website in één taal.

#5. Wordt regelmatig geüpdatet

WPML brengt regelmatig updates uit om te zorgen dat de plugin up-to-date blijft met de meest recente WordPress versies en om verbeteringen door te voeren. Het WMPL team hanteert een proactieve werkwijze en reageert onmiddellijk op security rapporten om de stabiliteit en performance van je website te waarborgen.

#6. Geweldige support

Het WPML helpdesk team biedt 6 dagen per week, 19 uur per dag assistentie, in maar liefst 9 talen. Zo zorgen ze ervoor dat ze je altijd zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn als je ergens tegenaan loopt. Als je voor WPML kiest dan heb je de zekerheid dat al je vragen beantwoord zullen worden en dat elk probleem kan worden opgelost.

#7. Biedt tevens een ontwikkelingsdienst

WPML heeft recentelijk een nieuwe dienst gelanceerd om gebruikers te helpen bij het bouwen van meertalige websites. Je zou de ontwikkeling dus ook in zijn geheel kunnen uitbesteden.

 

Lees ook: Ontwikkel je internationale WordPress websites? Dan heb je dit nodig!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.