Meertalige WordPress website met de WPML plugin

Meertalige WordPress website met de WPML plugin

Meertalige websites bouwen is helemaal niet zo moeilijk als het wellicht klinkt. Het is slechts een kwestie van de juiste tools gebruiken! Met de WordPress Multilingual Plugin kun je gemakkelijk meertalige websites bouwen en draaien. De plugin is krachtig genoeg voor zakelijke websites, maar ook simpel genoeg voor bloggers. Meer dan 400.000 commerciele WordPress sites maken gebruik van WPML. Dit is wat WPML zo goed maakt:

Vertalingen plugin voor WordPress

WPML is betrouwbaar

Betrouwbaarheid is alles. WPML bestaat al sinds 2007 en biedt een ongeëvenaarde stabiliteit en compatibiliteit. Je ontvangt altijd WPML updates voordat er nieuwe WordPress versies worden gelanceerd. De ontwikkelaars werken nauw samen met andere plugin- en thema ontwikkelaars om te zorgen dat alles compatible blijft. De 30 daagse ‘niet goed, geld terug’ garantie laat zien dat de ontwikkelaars er alle vertrouwen in hebben dat je tevreden zult zijn met de prestaties van de plugin.

WPML is goed voor SEO

Met WPML kun je voor elke taal apart SEO uitvoeren. Je kunt SEO attributen instellen voor de homepage, de interne pagina’s en categorieën van elke taal. De vertalingen worden getoond in hun unieke URLs en je kunt verschillende talen in verschillende domeinen zetten. WPML is uiteraard ook volledig compatible met SEO plugins.

WPML biedt meertalige e-commerce.

Meertalige e-commerce sites draaien? Met WPML en WooCommerce is dat geen probleem! Je beheert al je producten op één plek, terwijl je profiteert van een volledige vertaling en alle valuta die je nodig hebt.

WPML maakt content vertalen makkelijk.

Of je nu zelf vertaald, een heel team van vertalers tot je beschikking hebt of alleen een simpele vertaling wilt bieden voor minder technische gebruikers, WPML’s Translation Management biedt zowel individuen als kleine en grote organisaties de mogelijkheid om meertalige websites van elk formaat te beheren. WPML biedt een passende oplossing voor elke workflow.

WPML meertalige wordpress website creeren

WPML is binnen enkele minuten klaar voor gebruik.

De simpele setup wizard maakt het heel eenvoudig om WPML te configureren en elke site meertalig te maken. WPML is compatible met vrijwel alle WordPress thema’s, en je hoeft er niet eens voor te programmeren. Voeg simpelweg de gewenste talen toe en begin met het vertalen van je content.

WPML meertaligheid voor wordpress instellingen

WPML biedt ondersteuning wanneer je het nodig hebt.

De WPML helpdesk is 6 dagen per week, 20 uur per dag bereikbaar en biedt ondersteuning in 7 talen.

WPML bespaard je geld.

Goed, WPML is een commerciële plugin, en je betaalt ervoor. Maar omdat je de beschikking krijgt over een onbeperkt aantal sites, een betrouwbare ondersteuning, een stabiel systeem en de beste compatibiliteit die je je kunt wensen, kun je met WPML alleen maar geld besparen. De plugin verdiend zichzelf binnen no time terug!

Meer weten over WPML? Klik hier!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.