Meerdere websites beheren met ManageWP voor WordPress

Meerdere websites beheren met ManageWP voor WordPress

Wanneer je meerdere websites hebt, is het natuurlijk wel zo fijn als je die allemaal vanaf één plek kunt beheren. Met ManageWP kan dat!

ManageWP is een management systeem dat is ontworpen om WordPress gebruikers de volledige controle te geven over het managen van een onbeperkt aantal WordPress websites. ManageWP is gecreëerd om te zorgen dat je tijd kunt besparen zodat je je volledig kunt concentreren op je content, je cliënten en je bedrijf – zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je sites. Laten we eens kijken wat je allemaal kunt met ManageWP.

Managen

Met ManageWP heb je met één muisklik toegang tot al je WordPress websites. Je selecteert simpelweg de sites die je wilt beheren, en je wordt direct ingelogd. Geen gedoe met apart inloggen meer dus! Het beheren van je thema’s en plugins wordt ook een stuk eenvoudiger. Met ManageWP kun je in één oogopslag zien welke thema’s en plugins geüpdate moeten worden; en je kunt je ze ook met één muisklik allemaal updaten.

Monitoren

Met behulp van de monitoring tools van ManageWP zorg je dat al je WordPress sites op volle capaciteit blijven draaien. En mocht er wel iets mis gaan, dan ben je de eerste die het weet. Dankzij de traffic alerts van ManageWP kun je ook heel goed pieken in je traffic in de gaten houden. Zo kun je direct actie ondernemen wanneer je site het slachtoffer wordt van een DDOS aanval, maar je weet het ook meteen als één van je blogposts wordt gefeatured en je ineens heel veel meer bezoekers krijgt.

ManageWP voor wordpress - al je wordpress website beheren vanaf een tool

Optimaliseren

Dankzij de krachtige SEO tools van ManageWP weet je altijd waar je staat in de rankings van zoekmachines. Je kunt de performance van je site in de gaten houden met de Google Analytics integratie en met de ranking tools kun je heel eenvoudig zien met welke keywords je site goed scoort. Het optimaliseren van je content was nog nooit zo eenvoudig!

Backups maken

ManageWP biedt je tevens de mogelijkheid om backups te maken van al je WordPress data. Ook kun je instellen om op een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis automatische backups te maken. Wat betreft het opslaan van je backups heb je alle keuze: Dropbox, FTP, e-mail… net waar je zelf de voorkeur aan geeft!

Implementeren

Dankzij de clone tool van ManageWP kun je heel snel en simpel nieuwe WordPress sites creëren op basis van bestaande sites. Ook kun je heel eenvoudig template websites maken, die je keer op keer opnieuw kunt gebruiken. ManageWP is tevens in staat om al je sites in één keer van de ene host naar de andere te migreren.

Publiceren

Content publiceren wordt makkelijker dan ooit met ManageWP. Hetzelfde geldt voor het beheren van je links, comments en spam. Ook kun je content op meerdere blogs tegelijk plaatsen.

Beveiligen

De veiligheidsstandaarden van ManageWP overtreffen die van WordPress zelf. Dankzij de integratie met Sucuri.net blijven al je WordPress sites vrij van malware en virussen. En dankzij de Two-Factor Authentication technologie weet je altijd zeker dat er geen vreemden op je ManageWP dashboard kunnen inloggen.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.