Live Sales Feed for WooCommerce plugin

De afgelopen weken bespraken we al de beste gratis WooCommerce plugins en tipten we een aantal handige WooCommerce plugins voor kleine webshops. Maar WooCommerce biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je je bezoekers laten zien wat mensen momenteel allemaal via jouw webshop kopen en zo zorgen voor meer conversies? Je raad het al: ook daar is een uitstekende plugin voor te vinden. Namelijk de Live Sales Feed for WooCommerce plugin.

Live Sales Feed for WooCommerce

Live Sales Feed for WooCommerce is een handige premium WooCommerce plugin die je de mogelijkheid biedt om de meest recente bestellingen op je website weer te geven in een live feed. Die live feed kun je op je website tonen in een widget of als een notificatie pop-up.

live sales feed

Belangrijkste features

Je kunt zelf aanpassen in welke volgorde je bepaalde informatie wil laten weergeven. Denk aan de voornaam en/of achternaam van een klant, de stad, en wat diegene heeft gekocht.

De layout van de feed kun je eenvoudig aanpassen aan het ontwerp van je webshop.

De plugin heeft een 100% responsive design, en de optie om de widget of pop-up volledig uit te schakelen.

Je kunt instellen dat een live feed pop-up op bepaalde pagina’s niet wordt weergegeven. Bij de pop-ups die je wel weergeeft kun je de duur, intervals en frequentie instellen. Bij de Checkout kunnen klanten als zij dat willen kiezen voor een opt-out, zodat hun aankopen niet in de live feed worden weergegeven. De tekst die bij die opt-out wordt weergegeven, kun je uiteraard ook aanpassen.

live sales feed

Live Sales Feed for WooCommerce downloaden

Live Sales Feed for WooCommerce is gemakkelijk in te stellen en compatibel met WooCommerce 2.1.x, 2.2.x, 2.3.x, 2.4.x, 2.5.x en 2.6.x. Verder krijg je er ook gedetailleerde documentatie bij.

De Live Sales Feed for WooCommerce plugin is te downloaden via CodeCanyon en kost $16.

 

 

Geef een reactie