Instagram feeds weergeven op je WordPress site? Dat doe je zo!

Instagram feeds weergeven op je WordPress site? Dat doe je zo!

Steeds vaker wordt Instagram in het content marketing plan geïntegreerd. Als krachtige tool voor het presenteren van afbeeldingen en video-gerelateerde content, is Instagram één van de populairste en snelst groeiende social media mechanismes voor het promoten van je bedrijf.

Instagram feed voor WordPress websites

Instagram is minder commercieel dan Facebook en haar non-stop advertenties, maar visueler dan Twitter. Het is de perfecte manier om in te spelen op de menselijke liefde voor afbeeldingen, en bied tegelijkertijd voldoende ruimte voor tekst om meer informatie over een product of dienst te verschaffen. Instagram is het ideale social media platform om middels afbeeldingen en video’s je merk een online presence te geven en nieuwe bezoekers naar je website te trekken.

Grote merken zoals Starbucks, Levi’s en Sharpie hebben al de stap gemaakt om hun producten via Instagram te promoten, dus misschien is het tijd voor jou om hun voorbeeld te volgen. Maar waarom ga je niet meteen een stapje verder en integreer je Instagram in je website? Op die manier hebben al je bezoekers direct toegang tot je Instagram feed. Hoe je dat doet? Heel simpel, met InstaShow!

Wat is InstaShow?

InstaShow is een innovatieve premium WordPress widget die je de mogelijkheid biedt om unieke Instagram galleries op je WordPress site weer te geven. InstaShow is flexibel en makkelijk in gebruik, en helpt niet alleen om indruk te maken op je bezoekers, maar ook om hen te informeren over wat jij te bieden hebt. En dat voor slechts $19!

Belangrijkste features

  • 100% responsive
  • Meer dan 50 variabele parameters om je feed te customizen;
  • De mogelijkheid om elke gewenste afbeelding weer te geven via een combinatie van gebruikersnamen of hashtags;
  • 2 manieren om je feed te filteren: “except” en “only”;
  • Uitgebreide post instellingen;
  • Meerdere kleuropties

InstaShow installeren en activeren

Zodra je InstaShow hebt gekocht en geïnstalleerd, activeer je de plugin en zoek je op je Dashboard naar het InstaShow tabje. Nadat je op het tabje hebt geklikt wordt je gevraagd om verbinding te maken met Instagram. Door op ‘Authorize in Instagram’ te klikken wordt je naar een ander venster geleid waar je veilig kunt inloggen op je persoonlijke Instagram account. Nadat je hebt ingelogd wordt je weer teruggebracht naar de widget instellingen op je Dashboard, en zal er een succesvolle verbinding worden weergegeven.

InstaShow customizen

De instellingen van InstaShow kun je vinden in de box ‘Installation.’ Hier zie je meerdere drop down menu’s, die volop mogelijkheden bieden om de Instagram feed op je website te customizen. Hierbij kun je denken aan bronnen, afmetingen, user interface, weergave van informatie, stijl, enzovoorts. Zo creëer je binnen een paar simpele stappen een Instagram feed die naadloos aansluit bij het design en de stijl van je website.

InstaShow op je website weergeven

InstaShow op je website weergeven

Om je Instagram feed weer te geven op je website hoef je alleen maar de unieke shortcode te kopiëren en hem in de gewenste pagina te plakken. Voila, een unieke custom Instagram feed op je WordPress website!

InstaShow is onder andere hier verkrijgbaar.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.