3 Instagram Feed Plugins voor WordPress

3 Instagram Feed Plugins voor WordPress

Sociale media zijn van essentieel belang voor het promoten van je bedrijf, blog of website. Instagram hoort daar uiteraard ook bij. Een goede manier om meer Instagram volgers te krijgen en tegelijkertijd tijd te besparen bij het uploaden en updaten van foto’s, is door je Instagram feed direct in je WordPress site te integreren. Er zijn heel veel Instagram feed plugins waar je dit mee kunt realiseren, dus het kan zijn dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij de 3 beste Instagram feed plugins voor WordPress voor je op een rijtje gezet!

Instagram Feed Plugin

Met deze plugin kun je strakke, aanpasbare en responsive feeds van meerdere Instagram accounts op je WordPress site weergeven. De plugin is simpel in gebruik en makkelijk te configureren. Er is ook een ‘Load More’ optie, evenals een ‘Follow on Instagram’ knop die ongetwijfeld zal leiden tot meer volgers op Instagram. Er is geen programmeerwerk nodig: je kunt Instagram feeds met behulp van een simpele shortcode direct in je berichten of webpagina’s plaatsen.

De Pro versie van de plugin biedt je de mogelijkheid om berichten weer te geven op basis van hastag, likes en zelfs coördinaten. Ook kun je full size foto’s weergeven en Instagram video’s direct op je website laten afspelen. Daarbij heeft de plugin een uitstekende klantenservice, die je kan helpen als je er zelf even niet uitkomt.

Download Instagram Feed

Custom Instagram Feed Plugin

De Custom Instagram Feed is 100% responsive en heel gemakkelijk te installeren. Er zijn verschillende layout opties, waardoor je je Instagram feed moeiteloos aan het design van je website kunt aanpassen. Er is ook een ‘Follow us on Instagram’ knop, evenals een lijst met handige shortcodes en een prima klantenservice. Ook deze plugin biedt je de mogelijkheid om foto’s van meerdere Instagram accounts in één enkele feed weer te geven.

De Premium versie van de plugin biedt een lightbox functionaliteit, de mogelijkheid om video’s af te spelen, en laat gebruikers foto’s importeren middels hashtags.

Download Custom Instagram Feed

DsgnWrks Instagram Importer Plugin

Als je met name op zoek bent naar een plugin waarmee je Instagram foto’s in blogberichten kunt zetten, dan is de zeer gebruiksvriendelijke DsgnWrks Instagram Importer plugin ideaal. Je kunt foto’s met een specifieke datum of hashtag importeren. Het is ook mogelijk om foto’s weer te geven in een zijbalk en biedt tevens allerlei lightbox functionaliteiten. Sinds versie 1.2.0 kun je overigens al je Instagram foto’s automatisch importeren en er backups van maken. Deze plugin is gemaakt voor ontwikkelaars en biedt allerlei filters om de geïmporteerde berichten aan te passen.

Download Dsgnworks Instagram Importer

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.