Flexibele werkplekken voor enthousiaste start-ups

Flexibele werkplekken voor enthousiaste start-ups

Je leest hier regelmatig allerlei mooie tips en tricks voor het bouwen van een eigen WordPress website. Daar gaat deze blog natuurlijk ook over. Toch lijkt het een goede insteek om ook eens aandacht te besteden aan wat startende ondernemers, en dan met name nieuwe internet ondernemingen, zoal kan bezig houden bij het opstarten en uitrollen van een onderneming. Inschrijvingen, financieringsplaatjes, huisvesting, de juiste mensen om je heen, PR, een mooie website (in WordPress gebouwd uiteraard!) heel veel doorzettingsvermogen, passie en uiteraard een aantal briljante ideeën.

Dat is slechts een greep van wat er op je afkomt bij het zelf ondernemen. Veel van deze items heb je of je hebt ze niet. Sommige van deze items kun je kopen. De briljante ideeën, die komen hopelijk in grote aantallen…… Maar wat te doen met huisvesting? Heb jij zin in een eigen ruimte waar je alles nog zelf moet regelen en waar je veel te veel meters moet huren voor een veel te lange huurperiode?

Flexibele werkplekken via Color Business Centers

Speciaal voor start-ups en kleinere ondernemingen zijn er in Nederland allerlei mooie initiatieven voor flexibele werkplekken, co-worken, delen, sharen, meeten en inspireren. Prima plekken om buiten de keukentafel je bedrijf op te bouwen met gelijkgestemde zielen om je heen. Denk aan Spaces, Seat2Meet, Igluu, etc.

Als je wat verder bent en meer behoefte hebt aan een zakelijke, professionele uitstraling, met je eigen kantoorruimte die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten, maar waar je toch veel mogelijkheid hebt om te groeien of te krimpen dan is een business center een perfecte optie. Bij Color Business Centers kun je op 18 locaties een eigen kantoor huren (of flexibele werkplekken) met een hoog service niveau. Bemande receptie, postverwerking, vergaderzalen, restaurant, in veel centers zijn deze diensten standaard aanwezig en kun je afnemen waar je op dat moment behoefte aan hebt. De huurcontracten zijn altijd met 3 maanden opzegbaar, je bent dus op en top flexibel.

In de Color Business Centers vind je veel verschillende ondernemingen. Veel zakelijke dienstverlening, advocaten, consulten, coaches, en heel veel ICT gerelateerde bedrijven. Vaak kleine starters die binnen no-time doorgroeien naar een flinke onderneming, en dan dus optimaal kunnen profiteren van de groei mogelijkheden en de korte opzegtermijnen. En al deze bedrijven hebben behoefte aan een website en aan advies, wat is er mooier dan zaken doen met je buurman?

Voor meer informatie: Op www.colorbc.nl vind je alle locaties.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.