De beste Exit Intent Popup Plugins voor WordPress

De beste Exit Intent Popup Plugins voor WordPress

Exit Intent is een technologie waarmee voorspeld kan worden dat iemand op het punt staat je website te verlaten.  Op basis daarvan kun je de gebruikerservaring veranderen, met als doel de bezoeker alsnog te converteren. In dit artikel bespreken we de 3 beste Exit Intent popup plugins voor WordPress.

Exit Intent Popup Plugins voor WordPress

#1. Thrive Leads

exit intent

De Thrive Leads plugin bevat twee nieuwe technieken: SmartExit en SmartExit+. SmartExit biedt je de mogelijkheid om een exit intent popup in te stellen voor desktop bezoekers, en een getimede popup voor mobiele bezoekers. SmartExit+ zorgt dat je een tijdslimiet kunt instellen waarna de popup automatisch wordt weergegeven. Thrive Leads heeft een intuïtieve drag & drop builder en tal van kant-en-klare templates. Maar je kunt ook een uniek custom design ontwerpen! De plugin biedt ook de nodige opties voor het uitvoeren van A/B tests op verschillende formulieren, elementen, triggers en contact. En je krijgt uitgebreide rapportages om belangrijke statistieken in de gaten te houden.

Prijs: vanaf $19 per maand

Meer informatie

#2. Optinmonster

exit intent

OptinMonster is de plugin die het concept van exit intent heeft gepopulariseerd. Je kunt de geavanceerde exit intent technologie gebruiken met popups of fullscreen berichten. Wil je een popup waar je bezoekers echt niet omheen kunnen, dan kun je de exit intent technologie gebruiken in combinatie met Monster Effects. Dit is een unieke feature waar je de keuze hebt uit tientallen aantrekkelijke CSS3 animaties. De responsive form builder zorgt ervoor dat je opt-in formulieren perfect werken op alle schermformaten en resoluties. A/B tests en gedetailleerde analytics helpen je de prestaties van je opt-ins te monitoren.

Prijs: vanaf $19 per maand

Meer informatie

#3. Ninja Popups for WordPress

exit intent

Ninja Popups for WordPress is een populaire exit intent popup plugin, met meer dan 65 professioneel ontworpen popup thema’s. Daar kun je direct mee aan de slag! Ook heb je de beschikking over 74 aandachttrekkende animaties. Behalve voor exit intent biedt de plugin ook de mogelijkheid om popups weer te geven voor andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan wanneer de gebruiker naar een specifiek gedeelte van de pagina scrollt, of na een specifieke periode van inactiviteit. Ninja Popups ondersteund zowel opt-in locker als social locker. De ingebouwde A/B test feature helpt je om verschillende variaties van de popups uit te testen en de beste ontwerpen te vinden. Daarbij biedt de plugin volledige integratie met Google Analytics.

Prijs: $20

Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.