Dynamische content plugins voor WordPress | WP Handleiding

Dynamische content plugins voor WordPress

Wil jij aan de slag met het genereren van gepersonaliseerde content? Wij hebben drie van de beste dynamische content plugins voor WordPress op een rijtje gezet die je daarbij kunnen helpen!

Top 3 dynamische content plugins voor WordPress

#1. Dynamic.OOO (vanaf $59 per jaar)

Als je gebruik maakt van Elementor, dan is Dynamic.OOO zonder twijfel de beste van alle dynamische content plugins voor WordPress. Je krijgt hiermee de beschikking over ongekende uitbreiding van de dynamische mogelijkheden van Elementor. Elementen verbergen voor gebruikers die niet zijn ingelogd, of op basis van tags of categorieën. Verschillende opties in een formulier laten zien op basis van de eerder gemaakte keuzes van de gebruiker. Elementen van een pagina gedurende een bepaalde periode weergeven. De favoriete berichten van een bezoeker uitlichten. Automatisch de content in de voorkeurstaal van de bezoeker weergeven. Het is allemaal mogelijk met Dynamic.OOO!

#2. Toolset (vanaf $69 per jaar)

Toolset is een van de betere dynamische content plugins voor WordPress, welke compatibel is met de blok editor en Elementor. Dankzij de gebruiksvriendelijke drag & drop builder heb je geen programmeerskills nodig om dynamische content te genereren. Wat kun je zoal met deze plugin? Veel! Denk aan gepersonaliseerde formulieren, lijsten, grids en tabellen genereren, gerelateerde berichten laten zien, dynamische productprijzen instellen of huurmogelijkheden op een kaart weergeven.

#3. JetEngine (vanaf $43 per jaar)

JetEngine is een van de plugins van Crocoblock, een bedrijf dat zich sinds 2018 specialiseert in het ontwikkelen van high end WordPress oplossingen. Deze plugin is net als Toolset te gebruiken in combinatie met zowel de WordPress blok editor als Elementor. Je kunt veel verschillende dynamische functies implementeren. Zo kun je gebruikers zoekopdrachten laten uitvoeren op basis van hun actuele locatie, dynamische zichtbaarheidsrestricties instellen voor verschillende gebruikersrollen, verschillende privacy instellingen hanteren voor gebruikersaccounts en nog veel meer.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.