Drie betrouwbare WordPress beveiliging plugins

Wordfence Security

WordFence WordPress beveiliging plugins

Wordfence Security is gratis als je genoeg hebt aan de basis beveiliging (en bij de meeste sites is dit prima), maar je kunt ook een premium versie aanschaffen. De plugin bevat een firewall, anti-virus scanner en URL scanner. De plugin controleert eerst of je site toevallig niet al geïnfecteerd is door een zogeheten deep server-side scan van je broncode uit te voeren. Vervolgens wordt je site beveiligt. Met deze plugin wordt je site niet alleen veiliger, maar ook tot wel 50 keer sneller!

Download Wordfence Security

Bulletproof Security

Bulletproof security WordPress beveiliging plugins

Bulletproof Security is een snelle, simpele, betrouwbare en effectieve beveiliging plugin om je WordPress site veiliger te maken. Zo kun je met één muisklik backups maken van je .htaccess bestand. Ook kun je je aangepaste .htaccess bestanden eenvoudig beveiligen en herstellen. De plugin is gratis, maar je kunt ook de Pro versie aanschaffen voor nog meer functionaliteiten.

Download Bulletproof Security

WordPress Antivirus

Antivirus WordPress beveiliging plugins

Deze handige, gemakkelijk te gebruiken plugin scant dagelijks je thema bestanden en database tabellen op verdachte malware en kwetsbaarheden. Je krijgt een virus alert in je admin balk, en je kunt e-mail notificaties instellen. Je kunt template bestanden ook handmatig controleren. Je kunt instellen dat je een e-mail notificatie ontvangt als de plugin iets verdachts detecteert.

Download WordPress Antivirus

Tot slot

Bovenstaande WordPress beveiliging plugins zijn nog maar het topje van de ijsberg als het aankomt op beveiliging plugins voor WordPress. Welke plugin je ook installeert, zorg dat je altijd je huiswerk doet: check de ratings, de feedback van gebruikers, het aantal downloads, en de ontwikkelaars. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare plugin die doet wat hij belooft!

2 reacties op “Drie betrouwbare WordPress beveiliging plugins”

  1. Pascal schreef:

    Ik weet nog steeds niet precies welke van deze drie plugins ik ga gebruiken maar ik kan in elk geval hieruit kiezen en zeker weten dat ik een goede,veilige plugin heb.

  2. Daisy schreef:

    Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar dit artikel heeft me geholpen mijn keuze te maken!

Geef een reactie