De leukste share buttons voor je WordPress blog

De leukste share buttons voor je WordPress blog

Social media is de afgelopen jaren in elk deel van onze internet ervaring geïntegreerd. De reden dat websites nu veel aandacht besteden aan social media sharing is omdat er heel veel traffic mee gegenereerd kan worden.

Het weergeven van social share buttons op je website is de beste manier om traffic naar je website te genereren. Hieronder hebben we een aantal handige social share plugins voor je op een rijtje gezet, waarmee je heel eenvoudig de leukste share buttons aan je WordPress blog of site kunt toevoegen.

WordPress share buttons

Jetpack

jetpack share buttons

Jetpack is een social share plugin met een breed scala aan opties. De plugin heeft tal van handige features op het gebied van customization, responsiveness, content tools, site performance en beveiliging. En het is nog gratis ook!

Download Jetpack

Digg Digg

digg-digg share buttons voor wordpress

Digg Digg is een alles-in-één social share plugin voor je blog. De plugin bevat alle populaire social share buttons, zoals Twitter, Facebook, Digg, LinkedIn, Reddit, StumbleUpon, Pinterest, Tumblr, enzovoorts. Dankzij de lazy loading functionaliteit kun je tevens eenvoudig de prestaties van je site verbeteren.

Download Digg Digg

Monarch

Monarch deel knoppen voor wordpress

De Monarch plugin van Elegant Themes biedt een breed scala aan opties, zoals de mogelijkheid om custom popups en Fly-In boxes weer te geven op specifieke momenten, zoals wanneer je bezoekers klaar zijn met het lezen van je post.

Download Monarch

AddThis

AddThis share buttons

De AddThis service ondersteund meer dan driehonderd social media diensten, en de plugin bevat een breed scala aan icoontjes. Als je je aanmeldt op AddThis.com, krijg je tevens toegang tot analytische data met betrekking tot wat mensen allemaal met elkaar delen.

Download AddThis 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.