De drie beste WordPress pagina bouwers

De drie beste WordPress pagina bouwers

Met een WordPress pagina bouwer kun je layouts voor berichten en pagina’s aanmaken. Door kolommen en rijen toe te voegen, kun je modules invoegen die met de plugin meegeleverd worden.

Als je op zoek bent naar een plugin waarmee je eenvoudig blogbericht- of paginalayouts kunt samenstellen met kolommen, rijen en een heleboel andere mogelijkheden, werp dan even een blik op de onderstaande beste pagina bouwer plugins van 2014 om hier snel meer over te leren.

Pagina bouwer 1: Zoom Builder

Met deze WordPress plugin van WP Zoom sleep je eenvoudig elementen op de juiste plek om zo een layout samen te stellen.

De Zoom Builder werkt met vrijwel elk WordPress sjabloon en neemt de stijl en opmaak van je actieve sjabloon over.

Als deze pagina bouwer plugin eenmaal is geïnstalleerd, wordt er automatisch een gedeelte toegevoegd aan je bericht of pagina editor waarmee je nieuwe layouts kunt creëren en vervolgens de beschikbare modules aan kunt toevoegen.

Pagina bouwer 2: FastLine Page Builder

Deze pagina bouwer plugin is nieuw op de markt en al een populaire keuze. De drag-and-drop builder FastLine Page Builder is er in drie soorten: gratis, standaard en developer.

Fastline page builder

Met de gratis versie heb je toegang tot de kern functionaliteiten, waarmee je kolommen en rijen kunt toevoegen aan je WordPress berichten en pagina’s, maar het zijn de premium versies waarmee het echte werk begint. Met de standaard en developer licenties krijg je toegang tot een groot scala aan modules die naar jouw bericht en pagina layouts gesleept kunnen worden.

Pagina bouwer 3: Velocity Page

Met Velocity Page kun je bericht en pagina layouts aanmaken en vrijwel elk soort content toevoegen. Bovendien maakt Velocity Page het je mogelijk om dit via een inline editor te doen via de frontend van je website.

Met deze WordPress pagina bouwer plugin hoef je niet te schakelen tussen het bekijken van het voorbeeld van jouw bericht of pagina en de editor.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.