Betere wachtwoorden met WordPress 4.3!

Je WordPress website is nu nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. Tegenwoordig genereert WordPress zelf een sterk wachtwoord voor je zodat de website veel lastiger te hacken is. Daarnaast ontvang je nieuwe wachtwoorden tegenwoorden niet meer per e-mail, maar je ontvangt een reset link waarmee er wederom een sterk wachtwoord wordt gegenereerd.

Betere wachtwoorden met WordPress 4.3!

Wanneer je nieuwe gebruikers toevoegt aan de website of als er een profiel van een gebruik bewerkt wordt zal WordPress ook automatisch een veilig sterk wachtwoord genereren. Dit is een van de betere verbeteringen aan WordPress 4.3 vinden wij, want de veiligheid van je website gaat toch voor alles! In de nieuwe WordPress handleiding (up-to-date voor WordPress 4.3) wordt deze nieuwe functionaliteit tot in de detail besproken en uiteraard hebben wij ook alle andere nieuwe functies van WordPress 4.3 toegevoegd aan de handleiding.

Wachtwoord beveiliging wordpress 4.3

Eén reactie op “Betere wachtwoorden met WordPress 4.3!”

  1. Den schreef:

    Ah top, gebruikte hier altijd een app voor maar helaas is die laatst verkocht aan een onbetrouwbare eigenaar. Ik stap direct over op WordPress zelf!

Geef een reactie