De beste social sharing plugins voor 2017

De beste social sharing plugins voor 2017

Of je nu blogger, freelancer of ondernemer bent, sociale media zijn tegenwoordig onmisbaar om meer webverkeer te genereren. Maar de technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op, en de kans bestaat dat je inmiddels verouderde plugins gebruikt. Dus hebben we besloten dat het tijd was voor een verse lijst met de beste social sharing plugins voor 2017!

Social sharing plugins voor 2017

#1. Flow-Flow — WordPress Social Stream Plugin

Flow-Flow is een premium social media plugin die je de mogelijkheid biedt om feeds van verschillende populaire sociale netwerken te combineren en weer te geven met live search en filters. De plugin is uitstekend gedocumenteerd en biedt een responsive design én swipe support voor mobiele apparaten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de video ondersteuning voor Vimeo, YouTube en Instagram en de aantrekkelijke social sharing knoppen. Het admin panel is heel prettig in gebruik, en je kunt een voorvertoning van je berichten bekijken voor je ze publiceert.

#2. Monarch

Monarch is een robuuste maar lichtgewicht social media plugin met stijlvolle designs. Je hebt de keuze uit social sharing knoppen van meer dan 20 populaire sociale netwerken, die je naar eigen voorkeur op je site kunt arrangeren, op vijf verschillende locaties. Zo kun je de icoontjes in een zwevende zijbalk zetten, of boven of onder de content. De plugin biedt talloze aanpassingsmogelijkheden en heeft een clean en modern ontwerp.

#3. Social Warfare

Social Warfare staat bekend om de snel-ladende en aantrekkelijk uitziende social sharing knoppen die je aan je website kunt toevoegen. Deze krachtige plugin biedt volop aanpassingsmogelijkheden en features. Knoppen kunnen met behulp van simpele shortcodes op elke gewenste plek worden neergezet. Ook kun je tweetable quotes aanmaken die gemakkelijk door je bezoekers gedeeld kunnen worden. Bovendien kun je de prestaties van je social sharing in de gaten houden en analyseren om je resultaten te optimaliseren.

#4. Pinterest Automatic Pin

De Pinterest Automatic Pin WordPress plugin ‘pint’ automatisch een afbeelding (of alle afbeeldingen) in een blogbericht op Pinterest.com. Hierdoor kun je flink wat extra webverkeer naar je site genereren. Deze plugin is ook ideaal voor als je een WordPress eCommerce website hebt, omdat je producten dan meteen op Pinterest komen te staan – inclusief link naar je website. De plugin is gemakkelijk te installeren en in te stellen en biedt een uitstekende functionaliteit.

#5. Jetpack by WordPress.com

Jetpack is met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers nog altijd één van de meest populaire social media plugins. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want Jetpack is echt een alles-in-één oplossing. Webverkeer stimuleren, je website beschermen, de snelheid verbeteren, social sharing vergemakkelijken… het kan allemaal met deze ene plugin, en allemaal vanaf één centraal dashboard.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.