De beste CTA plugins voor WordPress

cta plugins

Een CTA (Call To Action) wordt gebruikt om je bezoekers te overtuigen om direct een bepaalde actie uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het opgeven van hun e-mailadres voor je nieuwsbrief, het aanvragen van een offerte of het kopen van een product. CTA’s zijn niet moeilijk om te maken, zeker niet als je gebruik maakt van een goede CTA plugin. In dit artikel bespreken we de beste CTA plugins voor WordPress!

De beste CTA plugins voor WordPress 

#1. Easy Social Share Buttons (gratis)

Easy Social Share Buttons is een plugin waarmee je je content op meer dan 30 verschillende sociale netwerken kunt delen. Je krijgt de beschikking over 22 templates, 18 knoppen voor geautomatiseerde weergave, 12 native knoppen voor likes, volgen en abonneren en 7 shortcodes. De plugin kan eenvoudig met meerdere e-commerce plugins geïntegreerd worden. De plugin zelf is gratis, maar voor $19 krijg je toegang tot 8 premium modules zoals share analytics.

Meer info

#2. Foobar ($9)

Met Foobar kun je geweldige notificatie balken aan je WordPress site of blog toevoegen. Je kunt verschillende meldingen op verschillende webpagina’s laten weergeven, alsmede een standaard melding die op elke pagina te zien is. De plugin biedt een custom shortcode, HTML-integratie, social media integratie, RSS en Twitter feeds en nog veel meer. En voor maar $9 dollar is dat een prima deal!

Meer info

#3. WP Notification Bars (gratis)

WP Notification Bars is één van die handige CTA plugins voor WordPress waarmee je volledig aanpasbare alerts en notificatiebalken kunt creëren. De interface van de plugin is heel eenvoudig in gebruik en 100% responsive. Je kunt gemakkelijk kleuren en lettertypes aanpassen, een gefixeerde of absolute positie instellen, en de meldingen laten weergeven op je homepagina, op specifieke pagina’s of bij blogberichten. Bovendien is WP Notification Bars helemaal gratis!

Meer info

#4. PopupAlly (Basic: gratis. Premium: $97)

PopupAlly is een uitstekende plugin voor het creëren van (inschrijf)formuliertjes, zonder dat je ook maar een regel code hoeft te typen. De formuliertjes kunnen worden ingesteld om na een bepaald aantal seconden weer gegeven te worden, of op het moment dat een bezoeker op het punt staat je website te verlaten. Je hebt de volledige controle over de positie en layout van je opt-ins, die je op elke gewenste plek kunt embedden.

Meer info

#5. WordPress Calls to Action (gratis)

WordPress Calls to Action stelt je in staat om CTA’s te creëren, je conversies te tracken en te monitoren en o.a. A/B testing toe te passen op je CTA’s. Je krijgt de beschikking over een breed scala aan CTA design templates, maar je kunt ook je eigen designs maken. WordPress Calls to Action werkt als standalone plugin of in combinatie met WordPress Landing Pages en WordPress Leads.

Meer info

Geef een reactie