5 geweldige WordPress forum thema’s voor 2017

5 geweldige WordPress forum thema’s voor 2017

Ben je van plan om een forum op te zetten? Dan heb je daar natuurlijk wel het juiste WordPress thema voor nodig. In dit artikel bespreken we 5 geweldige WordPress forum thema’s voor 2017.

WordPress forum thema’s

#1. ForumEngine ($49)

ForumEngine

ForumEngine heeft een volledig responsive design, waardoor je forum er zowel op desktop computers als mobiele apparaten fantastisch uit ziet. Je krijgt de beschikking over alle features die je maar nodig kunt hebben voor een forum, zoals bijvoorbeeld een badge systeem, live notificaties en Ajax live search.

Meer informatie

#2. Vilan ($59)

Vilan

Vila is modern, stijlvol WordPress thema voor forums. Het forum draait op bbPress en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Dankzij de verschillende layout modes en de handige Visual Composer plugin kun je Vilan eindeloos customizen. En alsof dat nog niet genoeg is kun je met WooCommerce ook een webwinkel aan je forum koppelen – of andersom natuurlijk.

Meer informatie

#3. QAEngine ($89)

QAEngine

QAEngine is een robuust WordPress thema, speciaal ontwikkeld voor het creëren van een Q&A website. Het stelt gebruikers in staat om vragen te stellen en te beantwoorden, te stemmen op antwoorden, en badges te verzamelen. Ervaren gebruikers kunnen speciale privileges verdienen. Daarbij kan QAEngine gekoppeld worden aan verschillende betalingssystemen zoals PayPal en Stripe.

Meer informatie

#4. Socialize ($59)

Socialize

Socialize is niet zomaar een forum thema, maar een uitgebreid community thema, speciaal ontwikkeld voor BuddyPress. Het is compatible met bbPress én WooCommerce, dus je kunt werkelijk alle kanten op. Je hebt de keuze uit 4 homepage layouts, 9 categorie layouts en 6 post layouts. En dankzij de Visual Composer plugin is het bouwen je community een fluitje van een cent.

Meer informatie

#5. CommunityJunction ($59)

CommunityJunction

CommunityJunction integreert met bbPress en BuddyPress en is compatible met WooCommerce en rtMedia. Je kunt een heus sociaal netwerk van je website maken! Gebruikers kunnen via het message board met elkaar communiceren, privé berichten sturen, live chatten en hun activiteiten delen. Er zitten allerlei handige nieuwe widgets bij, waaronder recente reacties met avatars, blog categorieën en recente forum topics.

Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.