5 premium page builder plugins voor WordPress

5 premium page builder plugins voor WordPress

Met behulp van een WordPress page builder plugin kun je snel en eenvoudig een eigen, unieke WordPress website bouwen. Allemaal zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen. Dat is vooral ideaal als HTML en CSS voor jou net zo onbegrijpelijk zijn als Chinees. In dit artikel hebben we 5 premium page builder plugins voor WordPress op een rijtje gezet. We bespreken de verschillende features van elke plugin, zodat je moeiteloos de meest geschikte page builder kunt kiezen.

Page builder plugins voor WordPress

Divi Builder

divi builder

De Divi Builder van Elegant Themes is een drag & drop builder die werkt met elk WordPress thema. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en vereist geen programmeerkennis. De Divi Builder biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van layouts. Je krijgt de beschikking over 46 content modules, die heel gemakkelijk gecombineerd en gearrangeerd kunnen worden. In de Divi bibliotheek vindt je talloze custom elementen en kant-en-klare layouts die je zo vaak als je wil kunt hergebruiken. Divi Builder is niets minder dan een indrukwekkende page builder plugin.

Prijs: $89 (per jaar, inclusief 4 andere plugins en 87 thema’s)

Beaver Builder

beaver builder

Beaver Builder is een krachtige en flexibele drag & drop page builder waar je al je creativiteit op los kunt laten. Je hebt volledige controle over hoe je site eruit komt te zien, en het feit dat je niet in de code hoeft te rommelen scheelt je een hoop tijd en frustraties. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment aan klant-en-klare templates, die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. In tegenstelling tot de Divi Builder, waarmee je in de backend werkt, werkt Beaver Builder in de frontend. Je kunt je eigen website ontwerpen opslaan als templates en indien gewenst gebruiken voor andere websites. Kortom: een gebruiksvriendelijke page builder om aantrekkelijke, professionele webpagina’s te bouwen.

Prijs: $99

Thrive Content Builder

thrive builder

Thrive Content Builder van Thrive Themes behoort tot de zogeheten ‘click-to-edit’ frontend page builder plugins. Het concept is simpel: als je iets wil aanpassen, dan klik je erop. De rest wijst zich vanzelf. De pagina die je bewerkt ziet er precies zo uit als je bezoekers hem zien. Thrive Content Builder tilt WYSIWYG (What You See is What You Get) naar een hoger niveau. Deze plugin bevat talloze website elementen, van buttons en call-to-actions tot timers en prijstabellen. Als extra bonus krijg je ook nog een mooie collectie met Thrive landingspagina templates.

Prijs: $67

Themify Builder

themify builder

Themify Builder is een gebruiksvriendelijke maar krachtige page builder, waarmee je aantrekkelijke, stijlvolle pagina’s kunt bouwen. Je krijgt de beschikking over 40 kant-en-klare layouts. Je importeert de layout van je keuze, vervangt de tekst en afbeeldingen door je eigen content, past eventueel nog wat details aan en je kunt direct een live preview bekijken. Het creëren van een nieuwe pagina kost je slechts een paar minuten. Bovendien heb je de volledige controle over hoe je pagina eruit komt te zien; kleuren, achtergronden, lettertypes… je kunt het allemaal wijzigen. Zonder dat je ook maar iets van CSS af hoeft te weten.

Prijs: $39

Visual Composer

visual composer

Visual Composer is een populaire page builder die meer dan 1.5 miljoen keer is gedownload. De plugin werkt in combinatie met ieder WordPress thema, en stelt je in staat om zonder kennis van HTML en CSS elke denkbare layout te bouwen. Je hebt de keuze uit meer dan 40 content elementen en ruim 200 add-ons. Met behulp van de Advanced Grid Builder bepaal je de indeling van je layout, en met de ingebouwde Skin Builder kun je design elementen aanpassen zodat je website perfect aansluit bij je identiteit en huisstijl. Meer info lees je hier

Prijs: £34

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.