5 premium landingspagina thema’s

5 premium landingspagina thema’s

In onze vorige blogpost bespraken we het doel van landingspagina’s, en welke elementen belangrijk zijn bij het kiezen van landingspagina thema’s voor WordPress. Om je nog een stukje verder op weg te helpen hebben we hier een selectie gemaakt van de 5 beste premium landingspagina thema’s voor WordPress in 2016!

5 premium landingspagina thema’s voor WordPress

#1. Divi

premium landingspagina

Divi is een veelzijdig WordPress thema waarmee je alle denkbare soorten websites kunt bouwen. Het thema biedt veel ingebouwde layouts, inclusief landingspagina’s die de focus leggen op je product en CTA. De layout is volledig aan te passen naar je wensen, wat dankzij de drag & drop functie ook nog eens heel makkelijk is. De CTA module van Divi bevat tekst en een knop. Je kunt kleuren, lettertypes en stijlen aanpassen, en zelfs je eigen CSS aan de module toevoegen. Ook heel fijn aan Divi: je kunt gebruik maken van Divi Leads, de ingebouwde A/B split testing functie. Zo kun je verschillende versies van je landingspagina testen, en op basis van de statistieken vaststellen welke landingspagina de beste resultaten oplevert.

Download

#2. Stratus

premium landingspagina

Stratus is een thema dat speciaal ontwikkeld is voor apps, producten en Saas. Er zijn zes ingebouwde layouts om uit te kiezen waarvan één speciaal voor landingspagina’s. De premium landingspagina layout biedt verschillende opties op het gebied van CTAs, achtergronden en headers. Verder kun je gebruik maken van allerlei functies zoals CSS animaties, de Master Slider Plugin, Glyphicons Pro en nog veel meer. Bovendien is de layout 100% responsive. Ook handig aan Stratus: je krijgt er layered Photoshop bestanden bij.

Download

#3. Engage

premium landingspagina

Engage is een één-pagina thema dat speciaal ontwikkeld is als landingspagina, maar voldoende functies bevat om ook complete websites mee te bouwen. Je krijgt 17 kant-en-klare layouts, 4 verschillende menu stijlen en 5 ontwerp concepten. Verder kun je gebruik maken van de Visual Composer en Slider Revolution plugins, parallax, CSS animaties, een AJAX portfolio en nog veel meer. Engage is 100% responsive en retina ready.

Download

#4. JustLanded

premium landingspagina

JustLanded is een krachtig thema dat is ontwikkeld om leads te genereren. Je krijgt 30 kant-en-klare ontwerpen, maar met behulp van de Layout Blocks functie kun je ook je eigen layouts ontwerpen. Er is een volledig aan te passen banner die zowel afbeeldingen en videos als custom content aan kan. Je kunt verschillende versies van je landingspagina creëren om te zien wat het beste werkt, en je hebt social media iconen, lightbox galleries, CTA knoppen en nog veel meer tot je beschikking. Dankzij de layered Photoshop bestanden kun je alles helemaal aanpassen naar hoe jij het wil hebben.

Download

#5. Landing

premium landingspagina

Landing is een WordPress thema dat speciaal ontwikkeld is voor site conversie. Je krijgt 25 kant-en-klare layouts, maar er zit ook een drag and drop builder in zodat je je eigen layout kunt ontwerpen. De header features bieden je de mogelijkheid om elementen te verbergen, de tekstkleuren aan te passen verschillende achtergrond ontwerpen te kiezen, enzovoorts. Het thema biedt tevens ondersteuning voor WooCommerice en MailChimp. Landing is uiteraard helemaal responsive en retina ready, en ziet er op elk schermformaat fantastisch uit.

Download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.