5 populaire WordPress plugins die kunstmatige intelligentie gebruiken

5 populaire WordPress plugins die kunstmatige intelligentie gebruiken

Met kunstmatige intelligentie (AI) kun je content personaliseren, taken automatiseren, meer conversies genereren en inzicht verkrijgen in gebruikersgedrag. In dit artikel belichten we 5 populaire WordPress plugins die kunstmatige intelligentie gebruiken.

5 populaire WordPress plugins die kunstmatige intelligentie gebruiken

#1. AI Content Bot (gratis)

AI Content Bot is de eerste AI content plugin die gebruik maakt van het GPT-3 auto regressieve taalmodel van OpenAI. De plugin maakt het mogelijk om met een klik op een knop content snippets voor productbeschrijvingen of blogartikelen te creëren. Ook kun je de plugin gebruiken voor het genereren van onderwerpen voor blogartikelen en pakkende titels, of voor het herschrijven van content.

Meer info

#2. Quttera Web Malware Scanner (gratis)

Quttera Web Malware Scanner maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om je WordPress website te scannen op malware, spyware, virussen, backdoors en andere bedreigingen. De plugin is tevens in staat om externe links te detecteren en te achterhalen of je website geblokkeerd is door Google of andere websites.

Meer info

#3. WP AI Assistant ($29)

Deze plugin maakt het mogelijk om een virtuele assistent voor je website te creëren die in staat is tot interactie met je bezoekers. Zo kan WP AI Assistant bezoekers adviseren over hun aankopen, hen naar specifieke pagina’s doorverwijzen en gesprekken naar de admin mailen. De plugin is WPML-ready, dus je kunt zonder problemen al je custom content vertalen.

Meer info

#4. Voicer ($20)

Voicer is een plugin die is ontworpen om tekst in menselijke spraak te converteren. Er zijn meer dan 200 stemmen beschikbaar in meer dan 30 verschillende talen en dialecten. En omdat het Google Cloud Platform de basis vormt, ben je altijd en overal verzekerd van een betrouwbare en snelle conversie.

Meer info

 #5. Wootomation (gratis)

Wootomation is een van de plugins die machine learning en kunstmatige intelligentie gebruiken om verkopen van je WooCommerce shop te bestuderen. Op basis van de inhoud van een winkelwagentje en de artikelen die door anderen gekocht zijn geeft Wootomation suggesties en aanbevelingen aan je bezoekers. Ideaal om meer upsells en cross-sells te realiseren!

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.