5 geweldige flat design WordPress thema’s voor 2017

5 geweldige flat design WordPress thema’s voor 2017

Flat design is een tweedimensionale manier van websites ontwerpen. Deze minimalistische stijl wordt gekenmerkt door het feit dat er geen gebruik wordt gemaakt van effecten, schaduwen, gradients, highlights of 3D-effecten. Hierdoor zijn de WordPress thema’s met een flat design doorgaans ook heel licht, snel en SEO-vriendelijk. Ben je nog op zoek naar een mooi premium WordPress thema met een flat design? Wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet, allemaal 100% responsive!

Premium flat design WordPress thema’s voor 2017

Flat ($49)

flat
flat

Flat is een modern WordPress thema met frisse kleurencombinaties en een breed scala aan geweldige features, waaronder handige shortcodes en custom post types zoals Timeline, Team, Portfolio en Testimonial. De ware kracht van dit WordPress thema ligt echter in de Themify Builder, één van de beste drag & drop page builders die er zijn.

Meer info

X Theme ($39)

x-theme
x-theme

X Theme was één van de eerste echte multipurpose WordPress thema’s die meerdere designs in één thema aanbood. Met andere woorden: als je dit thema aanschaft krijg je de beschikking over een behoorlijke collectie met child thema’s! Deze zijn geschikt voor elke denkbare niche. En dankzij de krachtige drag & drop page builder kun je custom designs creëren zonder dat je hoeft te programmeren.

Meer info

Angle ($59)

angle
angle

Angle is een minimalistisch WordPress thema met een onbeperkt aantal fonts en kleurenopties, zodat je je website helemaal naar je eigen smaak vorm kunt geven. Dit retina-ready, SEO-vriendelijke thema is gebaseerd op Twitter Bootstrap, waardoor het super flexibel is. Je krijgt er een aantal gratis plugins bij, waaronder Visual Composer en Revolution Slider.

Meer info

Scalia ($59)

scalia
scalia

Scalia is een multi-conceptueel WordPress thema met meer dan 150 verschillende layout concepten en talloze design opties. Dankzij de Visual Composer plugin kun je moeiteloos je site creëren zonder dat je ook maar één regel code hoeft te programmeren. Scalia is perfect geoptimaliseerd voor de WooCommerce plugin, dus je kunt dit thema ook prima gebruiken voor het bouwen van een webshop.

Meer info

Uncode ($59)

uncode
uncode

Uncode is één van de best verkochte thema’s op ThemeForest, en dat is ook niet zo verwonderlijk; het thema is ontworpen met een enorme aandacht voor detail en performance. Je krijgt de beschikking over meer dan 40 verschillende design concepten, die je met één muisklik kunt importeren. Maar met de speciaal op maat gemaakte Visual Composer kun je ook heel makkelijk je eigen ontwerp creëren. Uncode is overigens, net als Scalia, perfect compatibel met WooCommerce.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.