Zoekmachine geoptimaliseerde WordPress thema’s

Zoekmachine geoptimaliseerde WordPress thema’s

Een website die niet is geoptimaliseerd voor zoekmachines is als een juweel dat voor eeuwig verborgen blijft in de uitgestrekte zee van websites op het web. Onze zoekmachine optimalisatie tactieken moeten niet alleen goed, maar ook up-to-date zijn. En dit gaat aanzienlijk makkelijker als je kiest voor een WordPress thema dat al geoptimaliseerd is. In dit bericht de 5 beste zoekmachine geoptimaliseerde WordPress thema’s van het afgelopen jaar!

Zoekmachine geoptimaliseerde WordPress thema’s

Monstroid

Monstroid WordPress Theme

Monstroid is een veel aanbevolen thema in de WordPress community. Hoewel het thema een mooie maar vrij standaard look heeft, is het een echt SEO monster! Het is gebouwd met een nette code, en de verschillende secties zijn zo ontwikkeld dat zoekmachines de query sneller en beter kunnen lokaliseren. De ingebouwde SEO opties waaronder meta-descriptions en sitemaps zorgt dat zoekmachines de content gemakkelijk kunnen indexeren.

Download Monstroid

Divi WP Theme

Divi WordPress Theme

Divi is een WordPress thema van Elegant Themes, en is al zo ver geoptimaliseerd dat je geen tijd hoeft te verspillen aan het uitvoeren van de basic werkzaamheden op het gebied van SEO. Het ingebouwde SEO admin paneel kan een opmerkelijk SEO effect hebben op het algemene succes van je website. Om nog maar niet te spreken over alle andere interessante opties, zoals ondersteuning voor 32 talen, responsiveness, custom builders, animaties en nog veel meer.

Download Divi WP Theme

SEO WP Theme

SEO WP Theme

SEO WP Theme is een veelzijdig thema dat voor elke denkbare niche kan worden toegepast. Het biedt speciale SEO opties en functionaliteiten om je te helpen de gewenste exposure op het World Wide Web te krijgen. Hierbij kun je denken aan real time social media analytics, conversion rate optimalisatie, online reputatie management, link building, lokale zoek strategieën, intuïtieve drag & drop builders en nog veel meer.

Download SEO WP Theme

X Theme

X | The Theme

X Theme is een droom die uitkomt voor welke webmaster. Dit moderne, aantrekkelijke thema integreert niet alleen alle trendy functionaliteiten die je nodig hebt voor een website, maar is ook nog eens zeer SEO vriendelijk. X is namelijk de exclusieve partner van de gloednieuwe ConvertPlug, een alles-in-één plugin voor o.a. conversie optimalisatie, a/b testing en exit intent technologie. Tel daar de naadloze integratie met Google Analytics bij op en je weet dat het goed zit.

Download X Theme

Schema WordPress Theme

Schema WordPress Theme

Schema is een 100% responsive en ultra-SEO-vriendelijk WordPress thema, gebouwd op kwalitatief hoogwaardige, lichtgewicht code en voorzien van een uitgebreide documentatie. Het heeft een extreem snelle laadtijd, iets dat volgens Google ook een positieve invloed heeft op je positie in de zoekmachines. Andere features die je SEO ten goede zullen komen zijn de ad manager, de handige shortcodes en niet te vergeten Rich Snippets Support.

Download Schema WordPress Theme

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.