Zelf een webshop maken, wij maken het graag eenvoudiger

Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om zonder kennis van programmeertalen je eigen website te maken. Je kunt zelfs je eigen webshop maken! Je kunt gewoon je eigen winkel vanuit huis runnen. En het is niet zo lastig als je wellicht zou denken. Het meest gebruiksvriendelijke systeem is WordPress, met dit programma kun je eenvoudig je eigen website bouwen en vervolgens de functionaliteiten van een webshop toevoegen met de plugin van WooCommerce. Een webshop maken was nog nooit zo eenvoudig.

Zelf een webshop maken

Wat heb ik nodig voor mijn eigen webshop?

  1. Een domeinnaam
  2. Hosting met een server waarop PHP en MySQL zijn geïnstalleerd
  3. Software voor het bouwen van je webshop

WooCommerce webshop maken

WooCommerce is een softwareprogramma dat bij uitstek geschikt is voor starters. Het is gebruiksvriendelijk en heel laagdrempelig. Omdat WooCommerce draait op het systeem van WordPress, is het tevens perfect te combineren met een WordPress site. Het is een stuk minder complex dan Magento, een ander webshop programma.

Wij maken de realisatie van jouw webshop graag eenvoudiger

Het is niet eenvoudig om zonder kennis een volledige webshop te bouwen, wij helpen daarom graag met een volledige handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je een WordPress website moet bouwen. Zorg ervoor dat je voor een WordPress thema kiest waarin WooCommerce (de webshop plugin) geïntegreerd zit. Wij bieden verschillende handleidingen aan en met of zonder support. Indien je kiest voor support zullen wij je drie maanden lang ondersteunen bij de bouw van je nieuwe webshop. Je kunt dan met al je vragen terecht bij onze experts.