WPCampus 2018 video’s zijn nu beschikbaar om te kijken

WPCampus 2018 video’s zijn nu beschikbaar om te kijken

WPCampus 2018 werd gehouden van 12-14 juli 2018 op Washington University in St. Louis, Missouri. Mensen kwamen bij elkaar om te leren hoe WordPress in het hoger onderwijs kan worden ingezet. Als je geïnteresseerd bent in WordPress voor het hoger onderwijs maar niet in de gelegenheid was om de live stream te bekijken, dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu alle sessies helemaal gratis bekijken!

Wat is WPCampus?

Voor het geval je er nog nooit over had gehoord: WPCampus 2018 was de derde jaarlijkse conferentie voor de WPCampus community, een verzameling van web professionals, docenten en andere specialisten die hun aandacht vestigen op de samenvloeiing van WordPress in het hoger onderwijs. Want net als online bedrijven of blogging is het hoger onderwijs een wereld met zijn eigen unieke uitdagingen, content, belanghebbers en doelgroepen. In elk geval genoeg reden om een eigen conferentie voor te organiseren!

WPCampus 2018 video’s bekijken

Bezoek de programmeringspagina van het evenement en klik op de Watch Session knop. Je kunt ook op de titel van een sessie klikken om een korte beschrijving te lezen en dan de video te bekijken. De video’s worden gehost op YouTube, wat het heel makkelijk maakt om ze te delen en te embedden. Er zijn ook links te vinden om de slides van de presentator te bekijken.

Aanbevolen video

Als je wat tijd over hebt raden we je aan om in ieder geval GutenReady for the Gutenpocalypse te bekijken. In deze presentatie van Brian DeConinck en Jennifer McFarland (Information & Technology afdeling van de North Carolina State University) legt het duo uit wat ze zoal doen om docenten, studenten en campussen voor te bereiden op de komst van Gutenberg, de nieuwe WordPress editor.

WPCampus 2019

WPCampus organisatoren zijn alweer druk bezig met het plannen van WPCampus 2019. Er is nog geen datum bekend, dus zorg dat je de WPCampus website goed in de gaten houdt.

 

Lees ook: Matt Mullenweg presenteert Gutenberg Roadmap

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.