Top 5 WordPress thema’s voor game developers in 2017

Top 5 WordPress thema’s voor game developers in 2017

Als je als game developer je werk aan de man wil brengen, moet je flink wat promotie doen. Een goede manier om je games te promoten is door het opzetten van een developer blog, en deze koppelen aan je social media kanalen. WordPress biedt talloze thema’s die zeer geschikt zijn voor game developers. Wij hebben de 5 beste premium thema’s voor je op een rijtje gezet – uiteraard allemaal 100% responsive en compatible met de nieuwste WordPress versie!

Premium WordPress thema’s voor game developers

#1. Ruby ($44)

ruby

Ruby is een prachtig WordPress thema met een design dat zeer goed past bij de game industrie. Je kunt dit thema gebruiken voor een alles-in-één site waar je je bezoekers kennis laat maken met je games, en game nieuws publiceert op je developer blog. De grote slider biedt je de mogelijkheid om je nieuwe games direct te promoten, en je kunt de sidebar gebruiken voor het delen van je social media profielen en je nieuwsbrief. Ruby biedt ondersteuning voor zowel AdSense als WooCommerce, dus je kunt op meerdere manieren inkomsten genereren.

Meer informatie

#2. Typer ($39)

typer

Typer heeft een schitterende homepagina met een opvallende fullscreen omslagafbeelding en titel. Perfect om mooie game art voor je nieuwste game te laten zien! Daaronder gaat Typer over in een minimalistische personal blogging layout, met een optimale balans tussen tekstuele content, afbeeldingen en video’s. Typer biedt wellicht niet zoveel features als de andere WordPress thema’s in deze lijst, maar het is prima geschikt voor game developers die willen bloggen en wat promotie willen doen.

Meer informatie

#3. Vlog ($69)

vlog

Vlog is een video blogging thema met een nette, professionele look en feel. Het design maakt volop gebruik van witruimte, waardoor de aandacht van de bezoeker naar de video’s wordt getrokken. Een ideaal thema voor game developers die de voorkeur geven aan video content (zoals trailers en gameplay video’s) in plaats van traditionele blogposts! Het Vlog thema werkt met o.a. YouTube, Vimeo en Twitch, en je kunt je video’s groeperen in afspeellijsten en thumbnails. Daarbij heb je de keuze uit honderden verschillende layouts, dus je kunt het thema helemaal aan je eigen smaak aanpassen.

Meer informatie

#4. Norway ($69)

norway

Norway is een mooi minimalistisch thema, dat uitstekend geschikt is voor game developers die een simpel blog willen opzetten. Je hebt de keuze uit meer dan 6000 Google Fonts en 500 kant-en-klare Vector Icons, en je kunt gebruik maken van handige shortcodes voor speciale content. Norway is ook nog eens SEO ready, zodat je niet veel meer hoeft te doen om je website goed vindbaar te maken in Google.

Meer informatie

#5. WP Portal ($54)

wp portal

Als je een grote game bibliotheek hebt of heel veel updates publiceert, dan is WP Portal een uitstekende keuze. Dit thema heeft een magazine-stijl layout, wat het zeer geschikt maakt voor grote hoeveelheden content. WP Portal heeft een gebruiksvriendelijke drag & drop layout builder, dus je hebt geen programmeerkennis nodig om een mooie website op te zetten. Daarbij is het thema compatibel met WooCommerce, dus je kunt ook producten vanaf je website verkopen.

Meer informatie

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.