WORDPRESS SUPPORT

WordPress is een content management systeem (CMS) dat zo gebouwd is dat iedereen het kan gebruiken om een eigen WordPress website te maken, zelfs als je helemaal niets van programmeren af weet. Toch kan het zijn dat je op een gegeven moment ergens tegenaan loopt waar je zelf niet uitkomt. Waar kun je dan terecht voor WordPress Support?

[mpc_divider padding_css=”padding:10px;”]

Waar vind ik WordPress Support voor problemen met een thema?

Veel beginners kiezen voor een gratis WordPress thema. Begrijpelijk, want waarom zou je voor een thema betalen als er ook zoveel gratis opties zijn? Wel, om deze reden: bij de meeste gratis thema’s wordt je aan je lot overgelaten. Maar als je een premium thema voor jouw website aanschaft, krijg je deze doorgaans inclusief thema support. Met andere woorden: je kunt dan altijd contact opnemen met de betreffende thema ontwikkelaar als je ergens niet uit komt. Wel zo prettig!

En hoe zit het met WordPress Support als ik problemen met een plugin heb?

Voor plugins geldt min of meer hetzelfde als voor thema’s: de premium plugins bieden vaak een uitstekende support. Bij gratis plugins is de support vaak wat beperkt, hoewel de meer populaire plugins wel enige vorm van ondersteuning bieden. Gratis plugins zoals Akismet hebben bijvoorbeeld wel een eigen support forum waar je vragen kunt stellen aan andere gebruikers. Als je het vermoeden hebt dat je probleem veroorzaakt wordt door een plugin, maar je weet niet door welke, dan kun je het beste alle WordPress plugins deactiveren en ze vervolgens één voor één weer activeren. Zo kun je doorgaans al snel de boosdoener identificeren.

Vragen zoals:

Probleem met mijn WordPress website. Waar kan ik WordPress support krijgen zodat mijn problemen worden opgelost?

Mijn wordpress plugin werkt niet meer. Wat moet ik nu doen?

WordPress support nodig voor plugins en thema’s. Waar kan ik terecht met de problemen die ik niet kan oplossen?

Wat moet ik doen als ik niet weet waar het probleem ligt?

Het mooie aan WordPress is dat het een open source CMS is. Dat betekent dat iedereen een nieuwe plugin of een nieuw thema mag maken, en bugs of bug fixes kan aandragen. De WordPress community is heel groot, en er staat ontzettend veel informatie over WordPress op het internet. Veelvoorkomende WordPress problemen zijn vaak op te lossen door even te Googelen en het probleem te troubleshooten aan de hand van de ervaringen van andere gebruikers. Dat gezegd kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je met een probleem geconfronteerd wordt waar je zelf echt niet uit komt. Helemaal niet erg, iedereen kan weleens wat hulp gebruiken! Je kunt bij WP Handleiding terecht voor professionele hulp van WordPress experts met een jarenlange ervaring. Door een WordPress Support strippenkaart aan te schaffen ben je altijd verzekerd van hulp wanneer je het nodig hebt. Of dat nu is voor WordPress bugs en hacks, website optimalisatie, WordPress designs of online marketing, we helpen je graag.

 

Ontdek de voordelen van de WordPress Support Strippenkaart!