Hoe voeg je links toe?

Voeg links toe aan tekst van je WordPress bericht of pagina door de tekst te selecteren en vervolgens op de link knop in de menubalk te klikken. De link knop heeft het volgende icoontje:

Een link toevoegen aan je WordPress pagina

Vervolgens opent er een nieuw scherm en kan je zelf een link opgeven (zie onderstaand voorbeeld) of een bestaande pagina of bericht uit de website selecteren. Dat doe je door eerst te klikken op ‘Of link naar bestaand bericht of pagina…’ en vervolgens te zoeken naar de juiste pagina of het juiste bericht.

Link toevoegen aan je WordPress bericht

Hoe verwijder je een link?

Je kunt een link verwijderen uit de tekst door die tekst te selecteren en op onderstaande icoon uit het menu te klikken.

Link verwijderen

Meer weten over WordPress berichten en pagina’s?

Wil je meer weten over het maken en wijzigen van WordPress berichten en pagina’s? Lees dan ook onze andere artikelen:

Hoe plaats je een WordPress bericht? | Hoe publiceer je een WordPress pagina? | Hoe pas je de inhoud van een WordPress bericht of pagina aan? | Wat zijn bericht categorieën? | Hoe voeg je links toe? | Hoe wijzig je de volgorde van pagina’s?

Wil jij zelf een prachtige WordPress website bouwen?

Dat kan met de hulp van de WordPress handleidingen. In deze handleidingen krijg je stap voor stap uitleg over alle mogelijkheden van WordPress en bouw je binnen aanzienlijke tijd zelf een super mooie website die precies past bij jouw wensen.

6 reacties op “Hoe voeg je links toe?”

 1. Martine schreef:

  Ik zie bij jou de mogelijkheid om een titel aan de link te geven, maar dat zie ik in mijn programma niet. Zou wel printscreen willen sturen, maar dat kan niet hier. Ik kan alleen een link ingeven als ik op dat paperclipje tik en geen titel

 2. Saiklin schreef:

  Heel erg bedankt voor de informatie. Kunnen er links worden toegevoegd vanuit Spanje?

 3. Isolde Paques schreef:

  Hallo,
  Ivm de AVG privacy wetgeving moet ik een aantal zaken wijzigigen/toevoegen op mijn website.
  Hoe voeg ik een link toe zodat de link op elke pagina komt te staan?

 4. Annika schreef:

  Super handige tips van jullie!

 5. Carianne schreef:

  Ik wist echt niet dat dat het icoontje was om iets te verwijderen. Nu wel! Heel makkelijk dat je een link zelf een ‘naam’ kan geven.

Geef een reactie