WordPress 4.7.4 is nu beschikbaar

WordPress 4.7.4 is nu beschikbaar

WordPress 4.7 “Vaughan,” vernoemd naar de legendarische jazz vocaliste Sarah “Sassy” Vaughan en uitgebracht in december 2016, is al ruim zestig miljoen keer gedownload. Sinds gisteren is WordPress 4.7.4 beschikbaar. Dit is een onderhouds- en beveiligingsupdate voor alle voorgaande versies van WordPress, en we raden je dan ook zeker aan om je websites zo snel mogelijk te updaten.

WordPress 4.7.4

WordPress 4.7.4 bevat 47 security fixes en verbeteringen. Hierbij kun je denken een incompatibiliteitskwestie tussen de nieuwe Chrome versie en de visuele editor, inconsistenties in mediaverwerking, en meer verbeteringen aan de REST API. Voor een volledige lijst van de veranderingen kun je de release notes en de lijst met aanpassingen raadplegen.

WordPress 4.7.3 downloaden

WordPress 4.7.3 is hier te downloaden. Je kunt ook naar je WordPress Dashboard gaan en dan naar Updates > Update Now. WordPress websites waar automatische updates zijn ingeschakeld zijn al begonnen met updaten naar de nieuwe WordPress versie.

WordPress Website Update Pakket

Wil je je nooit meer zorgen meer hoeven maken over updates en de veiligheid van je WordPress website, dan is het aanschaffen van het WordPress Website Update Pakket zeker de moeite waard. Met dit pakket worden de nieuwste WordPress en plugin updates altijd direct op je website geïnstalleerd. Eventuele functies die na een update niet meer werken, worden bovendien kosteloos hersteld.

WordPress handleidingen

Omdat er met deze update inhoudelijk niets belangrijks is gewijzigd aan de functies van het WordPress CMS, zijn alle WordPress handleidingen nog gewoon van toepassing op WordPress 4.7.4. In het geval dat er wel inhoudelijke wijzigingen worden doorgevoerd, controleren wij de handleidingen natuurlijk en passen wij ze indien nodig direct aan.

Meer weten over updates en beveiliging van WordPress?

Wil je meer weten over WordPress updates en beveiliging? Lees dan over hoe je je WordPress site kunt beschermen tegen malware, over wat de meest betrouwbare WordPress beveiligings plugins zijn, en over hoe je kunt zien of je WordPress site gehackt is.

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.