WordPress 4.5.1

WordPress 4.5.1

WordPress 4.5.1 is sinds 26 april beschikbaar om te downloaden. Deze beveiligingsupdate repareert 12 bugs die in WordPress versie 4.5 werden geconstateerd.

WordPress 4.5

De update komt zo’n twee weken na de lancering van WordPress 4.5, dat inmiddels al ruim 6 miljoen keer is gedownload. In WordPress versie 4.5, dat de naam Coleman had meegekregen, zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo is het makkelijker gemaakt om links toe te voegen en zijn er diverse nieuwe snelkoppelingen naar opmaakcodes gemaakt. Ook zijn er verbeteringen aan de script loader doorgevoerd.

WordPress 4.5.1 beveiligingsupdate

Eén van de belangrijkste bug fixes van WordPress 4.5.1 draait om een kwestie die ervoor zorgde dat websites met het Twenty Eleven thema niet meer goed werkten. Ook is er een patch voor een Imagick bug, die de oorzaak was dat media uploads mislukten. De update zorgt ook voor een verbeterde integratie van een aantal versies van Google Chrome en de visual editor. Een overzicht van alle bugs die met WordPress 4.5.1 gerepareerd worden kun je hier bekijken.

Up-to-date

Als je website automatische updates ondersteund, dan zal de update wellicht al uitgevoerd zijn. Zo niet, dan kun je de update downloaden via de WordPress website of direct updaten vanaf je WordPress dashboard.

Uiteraard blijven al onze WordPress Handleidingen gewoon up-to-date! Als je al eerder een WordPress Handleiding bij ons had aangeschaft, dan ben je de eerste 6 maanden verzekerd van gratis updates.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.