WordPress 4.4 is uit! Bekijk alle nieuwe functionaliteiten

WordPress 4.4 is uit! Bekijk alle nieuwe functionaliteiten

De nieuwe versie van WordPress heeft de naam “Clifford” gekregen in gedachtenis van de jazz trompettist Clifford Brown. WordPress 4.4 brengt een aantal nieuwe functionaliteiten, echter nog geen enorm grote veranderingen. Zo is er onder andere een nieuw WordPress thema beschikbaar “Twenty Sixteen” en worden afbeeldingen voortaan automatisch geschaald voor mobiele weergave. De laatste is een erg handige toevoeging die het leven van veel bloggers en beheerders makkelijker maakt.

Responsive afbeeldingen in WordPress 4.4

Nieuw in WordPress 4.4 is hoe de afbeeldingen geplaatst worden op de website. WordPress is nu zo ingesteld dat afbeeldingen automatisch geschaald worden naar het scherm waarop ze afgebeeld worden.

responsive afbeeldingen in WordPress 4.4

Rest API

Misschien wel de belangrijkste nieuwe toevoeging aan WordPress 4.4 is de Rest API. In de huidige versie van WordPress merken we nog niet veel verschillen door de Rest API, echter deze API is voor de toekomstige ontwikkelingen van WordPress erg belangrijk. De API maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om nog veel geavanceerdere plugins te bouwen en er kunnen nieuwe indrukwekkende thema’s ontwikkeld worden door de toevoeging van de API.

WordPress handleiding voor WordPress 4.4

Alle WordPress handleidingen van WP Handleiding zijn aangepast voor WordPress 4.4. Met de handleiding bouw je binnen aanzienlijke tijd een prachtige website. En heb je dan nog vragen? Dan neem je contact op met onze WordPress experts die je graag helpen met je website.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.