WordPress 4.4 is uit! Bekijk alle nieuwe functionaliteiten

De nieuwe versie van WordPress heeft de naam “Clifford” gekregen in gedachtenis van de jazz trompettist Clifford Brown. WordPress 4.4 brengt een aantal nieuwe functionaliteiten, echter nog geen enorm grote veranderingen. Zo is er onder andere een nieuw WordPress thema beschikbaar “Twenty Sixteen” en worden afbeeldingen voortaan automatisch geschaald voor mobiele weergave. De laatste is een erg handige toevoeging die het leven van veel bloggers en beheerders makkelijker maakt.

Responsive afbeeldingen in WordPress 4.4

Nieuw in WordPress 4.4 is hoe de afbeeldingen geplaatst worden op de website. WordPress is nu zo ingesteld dat afbeeldingen automatisch geschaald worden naar het scherm waarop ze afgebeeld worden.

responsive afbeeldingen in WordPress 4.4

Rest API

Misschien wel de belangrijkste nieuwe toevoeging aan WordPress 4.4 is de Rest API. In de huidige versie van WordPress merken we nog niet veel verschillen door de Rest API, echter deze API is voor de toekomstige ontwikkelingen van WordPress erg belangrijk. De API maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om nog veel geavanceerdere plugins te bouwen en er kunnen nieuwe indrukwekkende thema’s ontwikkeld worden door de toevoeging van de API.

WordPress handleiding voor WordPress 4.4

Alle WordPress handleidingen van WP Handleiding zijn aangepast voor WordPress 4.4. Met de handleiding bouw je binnen aanzienlijke tijd een prachtige website. En heb je dan nog vragen? Dan neem je contact op met onze WordPress experts die je graag helpen met je website.

2 reacties op “WordPress 4.4 is uit! Bekijk alle nieuwe functionaliteiten”

  1. Ruben schreef:

    Bij elke versie van WordPress is er wel iets wat je gebruikt dat ineens compleet anders is, Marien. Ik heb dezelfde angst steeds! Ik heb eerder deze week een handleiding gekocht en gelukkig zijn ze helemaal up-to-date, helpt het snappen weer wat verder!

  2. Marien schreef:

    Bij elke nieuwe update van WordPress ben ik bang dat ik functies mis of niet snap.. Deze update maakt een hoop duidelijk voor me! Ik hoop dat ook de handleidingen aangepast worden met de nieuwe updates er in verwerkt.

Geef een reactie