WordPress 4.3.1 is een beveiligingsupdate

WordPress is deze week weer met een nieuwe versie gekomen. Gelukkig geen grote update met veel veranderen aangezien we uiteraard net allemaal geupgrade zijn naar WordPress 4.3. WordPress 4.3.1 is een beveiligingsupdate die de beveiliging van WordPress weer een stukje beter maakt. Dat zien wij uiteraard graag en daarom gaan wij direct alle websites upgraden naar WordPress 4.3.1.

Let op! Alle WordPress handleidingen zijn uiteraard van toepassing op WordPress 4.3.1. omdat er inhoudelijk niets is gewijzigd aan de functionaliteiten van het WordPress CMS.

7 reacties op “WordPress 4.3.1 is een beveiligingsupdate”

 1. Arjen_M schreef:

  Ik maak gebruik van underscores.me
  Uiteraard dacht ik dat het thema een probleem zou veroorzaken, dus heb ik het thema verwijderd waardoor WordPress terug gaat naar het default thema (twentyfifteen) Maar helaas, nog steeds een white screen.
  Nou kan ik gelukkig mijn style.css kopieren en opnieuw beginnen ( gelukkig zat ik nog in de beginfase)

  Maar buiten dit om heb ik een schone wordpress installatie.

 2. Arjen_M schreef:

  Hebben jullie met wordpress 4.3.1 al gemerkt dat er uit het niets een white screen of death kan ontstaan? Ben een website aan het bouwen, ik voer tekst in en bam, white screen. Kan nu niet anders dan WP opnieuw installeren.

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Dag Arjen,

   Dank voor je vraag. Dit komt niet door WordPress maar door een van de plugins die je geinstalleerd hebt. Je kunt deze het beste even deactiveren via de backend. Als je daar niet meer in kan dan via FTP deactiveren door de plugin mapnaam te wijzigen.

   Lukt dit?

   Groet,
   Thijs

   • Arjen_M schreef:

    Hoi Thijs,

    Ik heb geen plugins geinstalleerd, ik ben begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe site voor een klant. Tijdens het ontwikkelen heb ik tussen de html wat tekst neergezet voor de juiste locatie, ik deed een refresh en nu heb ik dus een white screen, Front-end en back-end zijn nu niet meer bereikbaar, Gister heb ik ook dit probleem gehad. Enige wat ik toen nog kon doen was WP opnieuw installeren.

Geef een reactie