Bestel nu je tickets voor WordCamp Utrecht 2017

Bestel nu je tickets voor WordCamp Utrecht 2017

WordCamp NL zal pas in 2018 weer georganiseerd worden. Maar dat betekent niet dat je dit jaar geen WordCamps kunt bezoeken in ons kleine landje! Utrecht heeft WordCamp Nederland al zes keer onderdak geboden. Daarom vond men het tijd om dit jaar eens een eigen WordCamp te organiseren: WordCamp Utrecht.

Over WordCamp Utrecht

WordCamp Utrecht is hét WordPress evenement voor iedereen die op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingsmogelijkheden in WordPress, interessante mensen wil ontmoeten, kennis wil delen en gewoon een gezellige dag wil hebben. Tijdens het tweedaagse evenement, dat op 25 en 26 november 2017 zal plaatsvinden, zullen er verschillende sprekers met interessante onderwerpen aan bod komen. Daarnaast worden er ook een aantal parallel activiteiten georganiseerd die je volgens de organisatie van WordCamp Utrecht niet snel op andere WordCamps zal tegenkomen. De locatie voor de eerste editie van WordCamp Utrecht is Seats2meet, dat te vinden is in Hoog Catharijne (Centraal Station Utrecht).

Tickets

Lijkt het je leuk om naar WordCamp Utrecht 2017 te gaan, dan moet je er wel snel bij zijn; het aanbod is namelijk zeer beperkt! Tickets zijn voor €40 euro via de website te bestellen en geven recht op toegang tot alle lezingen van WordCamp Utrecht 2017, zowel op 25 november als op Contributor Day op 26 november. Daarnaast krijg je een supermooi Utregs WordCamp souvenir, koffie, thee, limonade en lunch op beide dagen.

WordCamp Nijmegen

Utrecht is overigens niet de enige stad waar dit jaar een WordCamp wordt georganiseerd; op 1 en 2 september zal tevens de allereerste WordCamp Nijmegen plaatsvinden. Dit evenementen zal wat kleinschaliger zijn dan WordCamp Utrecht, en plaats bieden voor 150 bezoekers. De Contributor Day (1 september) zal plaatsvinden in het Erasmus gebouw op de 2e verdieping. Voor de Conference Day (2 september) kun je terecht in het CultuurCafé van de Radboud Universtiteit nabij het Erasmusplein. Voor meer informatie kun je terecht op de website van WordCamp Nijmegen.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.