Wordable verplaatst content van Google Docs naar WordPress – simpel!

Wordable verplaatst content van Google Docs naar WordPress – simpel!

Tegenwoordig werken we overal, en is de arbeidsmarkt steeds meer gericht op teams en samenwerkingen. Deze veranderingen worden gedreven door digitale technologie, en Wordable is een applicatie die ervoor zorgt dat dit ecosysteem efficiënter werkt. Als je gebruik maakt van Google Docs en WordPress om content te produceren, zal de applicatie je werkt een stuk eenvoudiger maken. Nadat je document in Docs is gecreëerd, kun je het met één enkele klik op de knop naar WordPress exporteren, mét opmaak. En zonder extra code.

Hoe Wordable werkt

  1. Schrijf in Google Docs

Schrijf je teksten zoals je dat normaal zou doen. Je kunt je tekst ook meteen opmaken. Daarbij kun je comments toevoegen en aanpassingen tracken, en Google Docs gebruiken om met anderen samen te werken. Voor Wordable maakt het niets uit.

  1. Klik op Export in Wordable

Als je klaar bent, verschijnen in Wordable automatisch de 10 laatste bestanden die je hebt bewerkt. Klik op ‘Export’ en Wordable doet zijn ding.

  1. Je teksten staan klaar in WordPress

Als je nu op je WordPress dashboard inlogt, zie je je blogbericht al staan. Je kunt eventueel nog wat aanpassingen doen en direct publiceren.

De voordelen 

Met Wordable kun je enorm veel tijd besparen. Bovendien kan elk teamlid zich met deze applicatie volledig focussen op zijn eigen taak: schrijvers op het schrijven, redacteurs op het bewerken, en marketeers op strategie. En dat leidt uiteindelijk tot betere content en meer webverkeer.

Prijzen

Als je een ‘solo blogger’ bent en één WordPress site beheert, kun je gebruik maken van de gratis versie van de applicatie. Maar voor een bedrag van slechts $19 per maand kun je onbeperkt exporteren naar meerdere WordPress sites. Als je dit wilt uitproberen, kun je kiezen voor de gratis proefperiode. Het abonnement is zeer geschikt voor bedrijven en content teams die al gebruik maken van Google Docs.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.