WooInstashop: Creëer je eigen Instagram social shop!

WooInstashop: Creëer je eigen Instagram social shop!

Instagram is een van de meest populaire sociale netwerken ter wereld, met miljoenen actieve gebruikers. Veel ondernemingen maken van het platform gebruik om met belangrijke influencers in contact te komen, meer naamsbekendheid te krijgen en te zorgen dat hun producten door meer mensen gezien worden. De kans is groot dat je al een Instagram account hebt, en dat je een link daarnaartoe op je WordPress site hebt geplaatst. Maar je kunt ook een stapje verder gaan. WooInstashop is een plugin waarmee je een zelf samengestelde ‘social shop’ kunt creëren op je Instagram account, die gelinkt is aan de producten in je WooCommerce shop.

Creëer je eigen Instagram social shop met de WooInstashop plugin!

Over WooInstashop

Met de WooInstashop plugin creëer je een schitterende Instagram shop met featured producten die gelinkt zijn aan je Instagram afbeeldingen. Elk item bevat een hot link zodat bezoekers het product ‘in het echte leven’ kunnen zien. Je kunt zoveel producten aan je WooInstashop toevoegen als je wilt.

wooinstashop

De makers van de plugin hebben een uitstekende ajax functie geïntegreerd, zodat bezoekers producten moeiteloos aan hun winkelwagentje kunnen toevoegen. Het is ook mogelijk om producten in een pop-up venster te tonen, zodat bezoekers de pagina niet hoeven te verlaten.

Je kunt ook linken naar individuele items, dus het delen van je producten op andere platformen (zoals bijvoorbeeld Pinterest) is een fluitje van een cent.

De plugin zelf is super gebruiksvriendelijk, niet in de laatste plaats vanwege de visuele customizer en de multi-step admin wizard die je zonder problemen door het hele proces heen leidt.

wooinstashop

Interesse?

WooInstashop is een premium plugin, die je voor $25 kunt aanschaffen bij CodeCanyon. Hier kun je een demo van de WooInstashop plugin bekijken. Het is ook mogelijk om een eigen demosite te maken voordat je de plugin koopt; je hoeft hiervoor alleen je e-mailadres op te geven.

Lees ook: De beste gratis Instagram plugins voor WordPress en de beste premium Instagram plugins voor WordPress.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.