WooCommerce plugin voor prijsverschillen

WooCommerce plugin voor prijsverschillen

Heb je een WooCommerce webshop met producten die verschillende prijzen hebben, omdat de prijs bijvoorbeeld afhankelijk is van de maat, kleur of de uitvoering van het betreffende product? Dan zul je je vast weleens geërgerd hebben aan de manier waarop WooCommerce deze prijzen standaard weergeeft. Je bezoekers moeten eerst alle opties selecteren, waarna de uiteindelijke prijs van het product berekend wordt. Maar eigenlijk wil je een betere manier om je bezoekers informeren over de prijzen van je producten. In dat geval biedt WooCommerce Variation Price Hints uitkomst! Deze plugin zorgt ervoor dat je je bezoekers direct de prijsverschillen voor een bepaald product kunt laten zien.

Plugin voor prijsverschillen

De WooCommerce Variation Price Hints plugin toont de prijsverschillen voor een product wanneer dit relevant is. Je kunt vele variaties invoeren; het is mogelijk om alle prijzen weer te geven of de ‘vanaf’ prijs te tonen, in plaats van alleen de prijsverschillen. Je kunt tevens instellen dat de eerste prijsvariatie getoond wordt, of dat de goedkoopste variatie van het product eerst of bovenaan wordt weergegeven. De prijsverschillen kunnen worden getoond wanneer een specifieke variatie van het product door de bezoeker wordt geselecteerd. Teksten, prijzen en de weergave volgorde kun je allemaal vanaf de backend configureren.

prijsverschillen

Interesse in de WooCommerce Variation Price Hints plugin?

Deze plugin is gebouwd met behulp van AJAX, waardoor hij geen negatieve impact heeft op de laadtijden van je website. Daarbij is de plugin compatible met de meeste thema’s en plugins voor WordPress. De WooCommerce Variation Price Hints plugin kost $12 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

prijsverschillen

Ben je op zoek naar meer manieren om je WooCommerce webshop te verbeteren? Dan kun je ook gratis verzending aanbieden in je WooCommerce shop, een WooCommerce zoekfunctie toevoegen aan je webshop, en bekijken wat je kunt doen om je WooCommerce shop sneller te maken.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.