WooCommerce Fraud Prevention plugin

WooCommerce Fraud Prevention plugin

Als je een WordPress website beheert, dan heb je natuurlijk de nodige maatregelen genomen om deze te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het installeren en activeren van een goede WordPress security plugin. Als je echter ook WooCommerce gebruikt om producten te verkopen, is dat mogelijk niet voldoende. Je verwerkt immers betalingen en persoonlijke gegevens, dus dan is een extra laag beveiliging zeker geen overbodige luxe. Gelukkig zijn er ook diverse security oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor WooCommerce. Hieronder laten we je kennismaken met de WooCommerce Fraud Prevention plugin.

Belangrijkste features van de WooCommerce Fraud Prevention plugin

De WooCommerce Fraud Prevention plugin werd ontwikkeld door Dotstore om je webshop te beveiligen, onrechtmatige transacties te voorkomen en tegelijkertijd te helpen om je omzet te vergroten. Hieronder een greep uit de vele handige features van deze plugin:

Gebruikers blokkeren

Je kunt gebruikers al blokkeren op de registratiepagina, maar ook op de check-out pagina. Dit kan op basis van verschillende parameters zoals voor- en achternamen, domeinnamen, IP-adressen en telefoonnummers. Je kunt ook e-mailadressen op een zwarte lijst zetten.

Gebruikers whitelisten

Net zoals je e-mailadressen kunt blacklisten, kun je zo ook whitelisten. Op die manier zorg je dat een gebruiker van de fraudecontrole wordt uitgezonderd, indien dat nodig mocht zijn. Je kunt ook whitelisten op basis van specifieke payment gateways.

Excel sheets importeren en exporteren

Heb je een lijst met geblokkeerde gebruikers in Excel, dan kun je die met één klik importeren. Op dezelfde manier kun je een in WooCommerce opgestelde lijst met geblokkeerde gebruikers exporteren naar een nieuw Excel bestand.

Interesse in WooCommerce Fraud Prevention?

Het zal je niet verbazen dat een plugin met zoveel features niet gratis is. De WooCommerce Fraud Prevention plugin is beschikbaar vanaf $99 per jaar voor een enkele website, inclusief updates en ondersteuning. Mocht je nog twijfelen: je kunt de plugin eerst kosteloos 14 dagen uitproberen, zonder enige verplichtingen. Voor meer informatie kun je terecht op www.thedotstore.com.

Lees ook: Zo zet je je WooCommerce shop op pauze

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.