Nienke's website: Ik wil mijn website restylen !

Nienke’s website: Ik wil mijn website restylen !

Ik was jarig, afgelopen maandag. En ik ben hartstikke verwend. En toch. Toch knaagt er iets. ‘Website, website, weeeeebsssiiiittteee’, spookt het door mijn hoofd. Mijn eigen business NoortMedia bestaat nu bijna een jaar en heeft toch wat veranderingen doorgemaakt. Maar die zijn niet te zien op mijn website…. Dus eígenlijk wil ik het liefst een gerestylde website.

Verwend nest, vind ik mezelf. Ik heb een prachtig functionerende site. Alles wat ik doe staat er op. Ik onderhoud hem netjes, met backups, updates en informatie. Dat heb ik het afgelopen jaar wel geleerd: een zakelijke website wordt makkelijk vergeten als hij eenmaal staat. Veel eigenaren kijken er niet meer naar om. Maar dat is serieus risicovol. Je site is kwetsbaar voor hackers, er staat geen up to date informatie meer op, dus Google ‘ziet’ je ook al snel niet meer staan.

Dus ik blijf trouw bloggen, mijn opdrachtgevers toevoegen, zo nu en dan mijn tekst een beetje aanpassen.

Maar telkens als ik mijn site open, voel ik een stukje ontevredenheid. Het is niet helemaal wat ik wil uitstralen, wat ik doe.

Site restylen

Dus feitelijk… moet ik weer van scratch af aan beginnen. Mijzelf oriënteren wat ik mooi vind, bepalen wat er ik dan wel en niet op wil hebben en dan weer nieuwe teksten schrijven. Dat laatste vind ik dan de minst lastige klus, aangezien ik tekstschrijver ben, maar de rest….!

Vooralsnog heb ik nu telkens een mooi excuus gehad: ik ben de afgelopen maanden simpelweg te druk geweest. Ik had echt geen tijd om mijn site te verbouwen. Maar, zoals het alle freelancers af gaat, breekt er heus wel weer een minder drukke tijd aan. En dan zou ik toch maar wat graag een nieuwe site in elkaar zetten. Zelf! Want dat moet ik nu na al die ervaring met WordPress kunnen, vind ik. Hmmm, toch maar een strippenkaartje aanschaffen tegen die tijd…

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.