WCEU 2019 komt eraan

WCEU 2019 komt eraan

Nog 65 dagen en dan is het tijd voor WCEU 2019! Het jaarlijkse WordPress evenement zal, zoals we in juli vorig jaar al bekend maakten, van 20 tot en met 22 juni plaatsvinden in het Estrel Congrescentrum in Berlijn. Er zijn op dit moment al meer dan 2.266 tickets verkocht, al bijna net zoveel als er vorig jaar is verkocht. Tickets voor zowel de conferentie als de voorafgaande Contributor Day zijn online te bestellen.

Sprekers en programma WCEU 2019

Inmiddels zijn alle 59 sprekers aangekondigd en is het programma van WCEU 2019 op de website gepubliceerd. De organisatoren hebben dit jaar een derde track toegevoegd om ruimte te maken voor de verschillende lezingen, workshops en panels.

WordCamp Europe heeft dit jaar extra veel moeite gedaan om de diversiteit van de WordPress community te vertegenwoordigen, en dat loont; er zijn een recordaantal aanmeldingen binnengestroomd. Met 543 aanmeldingen van 267 verschillende kandidaten is dat een toename van maar liefst 20% ten opzichte van 2018. Van de geselecteerde sprekers voor 2019 is 43.4% vrouw en 56.6% man.

Contributor Day

Sinds gisteren kun je je ook inschrijven voor de Contributor Day, die op 20 juni zal plaatsvinden op dezelfde locatie als de conferentie zelf. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 31 mei. De organisatoren hebben een nieuwe Contributor Orientation Tool gebouwd om nieuwe contributors te helpen bij het identificeren van een of meer Make WordPress teams waar zij hun vaardigheden het beste kunnen toepassen. Tickets voor de Contributor Day zijn gratis voor WCEU 2019 bezoekers, maar hou er rekening mee dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Op dit moment zijn er nog maar 187 Contributor Day tickets over, en ze gaan hard! Dus mocht je interesse hebben om in 2019 een bijdrage te leveren aan dit fantastische evenement in het mooie Berlijn, zorg dan dat je zo snel mogelijk een ticket bestelt. Standaard tickets voor WordCamp Europe 2019 kosten overigens €50 per persoon.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.