De best video thema’s voor WordPress

De best video thema’s voor WordPress

WordPress is een uitstekend platform voor het bouwen van een video website, video portaal of vlog. Maar daar heb je vanzelfsprekend wel een geschikt thema voor nodig. Daarom belichten we vandaag een aantal van de beste video thema’s voor WordPress!

Video thema’s voor WordPress

#1. Viem ($49)

video thema's voor WordPress

Viem is een gebruiksvriendelijk video thema waarmee je je favoriete video’s kunt online kunt verzamelen en delen. Je kunt tevens je eigen media streamen. Het thema integreert de populaire Elite Video Player plugin – een moderne, responsive, volledig aanpasbare video player voor WordPress die ondersteuning biedt voor advertenties en de meeste populaire video platforms zoals YouTube en Vimeo.

Meer info

#2. Video Blog ($69)

video thema's voor WordPress

Video Blog is een van de mobielvriendelijke video thema’s van RichWP, met een geweldig minimalistisch ontwerp en een responsive layout. De ingebouwde opties bieden je de mogelijkheid om je eigen logo te integreren en eenvoudig kleuren aan te passen.

Meer info

#3. Big Video ($29)

video thema's voor WordPress

Big Video is een WordPress thema voor het creëren van soepel lopende, full-screen video splash pagina’s en landingspagina’s. Het minimalistische, one-page ontwerp laat al je content in stijl zien! Inclusief MailChimp integratie, play counts en uitgebreide documentatie.

Meer info

#4. TV Elements ($69)

video thema's voor WordPress

TV Elements is een responsive video thema van Press75. Een modern, simpel flat design zorgt ervoor dat de focus op je video’s ligt. De homepagina heeft een grote video achtergrond header om je beste werk te laten zien, en er is een video portfolio template en nog veel meer interessante features.

Meer info

#5. VideoBox ($69)

video thema's voor WordPress

VideoBox is een van de video thema’s van WPZOOM, perfect om je video content op alle apparaten te laten zien. Het thema heeft een gewaagd en modern ontwerp dat zeker indruk zal maken op je bezoekers, en biedt ondersteuning voor video embeds van 99% van de video sharing websites.

Meer info

#6. On Demand ($69)

video thema's voor WordPress

On Demand is een responsive video thema voor WordPress, ideaal voor een video website, video magazine of vlog. Het thema biedt ondersteuning voor de WordPress Customizer, zodat je eenvoudig aanpassingen kunt maken aan het thema.

Meer info

 

Lees ook: Interessante video marketing statistieken

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.