WordPress Handleiding is up-to-date voor WordPress 4.6 “Pepper!”

pepper

Up-to-date voor WordPress 4.6 “Pepper”

Deze week is WordPress 4.6 “Pepper” uitgebracht. Deze nieuwe versie, vernoemd naar de jazz saxofonist Park Frederick “Pepper” Adams III, bevat allerlei interessante nieuwe features, waar je hier meer over kunt lezen. Uiteraard hebben we op basis van de nieuwe WordPress versie ook onze WordPress Handleiding geüpdate. De up-to-date versie staat reeds online, dus schaf hem meteen aan als je dat nog niet gedaan had!

Gebruik van de WordPress Handleiding

Waarom de WordPress Handleiding zo prettig is? Wel, dat komt voornamelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een logische opbouw. Beginners kunnen het e-book in principe van voor naar achter doorwerken. Ben je al aardig bekend met de basis van WordPress, dan kun je doorbladeren naar de hoofdstukken die voor jou interessant zijn. Voor gevorderde WordPress developers is de handleiding een handig naslagwerk waar je altijd op kunt terugvallen, op van die momenten dat je even vastloopt.

Heb je al een WordPress Handleiding?

Ben je al in het bezit van  WordPress Handleiding? Als je deze minder dan 6 maanden geleden hebt aangeschaft, dan krijg je de update helemaal gratis.

Geef een reactie