Ulysses biedt nu ook WordPress ondersteuning

Ulysses biedt nu ook WordPress ondersteuning

Voor wie er nog niet mee bekend is: Ulysses is een robuuste, goed ontworpen schrijf applicatie voor iOS en macOS. En sinds deze maand biedt Ulysses ook ondersteuning voor DropBox… en voor WordPress!

Over Ulysses

Ulysses is een Markdown tekstverwerker die als het ware ‘uit de weg’ gaat, zodat je je volledig kunt concentreren op het schrijven. Maar zodra je je tekst wil structureren of notities, tags en foto’s wilt toevoegen, veranderd de applicatie in een krachtige en veelzijdige schrijfstudio. Het bedrijf dat de applicatie heeft gemaakt heeft een Apple Design Award gewonnen. En dat is ook niet zo verwonderlijk, want de app biedt Apple gebruikers veel flexibiliteit en gebruiksgemak. Je kunt een iPhone, iPad, of MacBook oppakken en een compleet artikel schrijven. Een artikel beginnen op je iPhone en later afmaken op je Mac is ook geen probleem.

WordPress ondersteuning

Sinds begin deze maand biedt Ulysses ook WordPress ondersteuning. Dankzij de native exporter van de applicatie kun je nu een artikel rechtstreeks op je WordPress website zetten, en gebruik maken van vele opties. Zo kun je ervoor kiezen om je artikel direct te publiceren, een artikel voor later in te plannen of hem uploaden als concept in WordPress. Je kunt categorieën, tags en een URL slug invoeren, en zelfs een excerpt en uitgelichte afbeelding instellen. Het is ook mogelijk om op meerdere WordPress accounts te publiceren. En dat allemaal gewoon vanuit Ulysses zelf, zonder gebruik van het WordPress Dashboard.

Ben je een Apple gebruiker en vind je het ingewikkeld om iets op een WordPress site te publiceren vanaf je iPhone of iPad? Vind je het niet prettig om vanuit de WordPress admin omgeving te werken? Of zoek je simpelweg naar meer flexibiliteit in je werkproces? Dan is Ulysses zeker een aanrader!

Prijzen en links

Ulysses kost $45 op de Mac en $25 op iOS. De applicatie voor Mac kost $45 en is te vinden in de Mac App Store. De applicatie voor iOS is verkrijgbaar in de App Store en kost $25.

Voor meer informatie kun je terecht op www.ulyssesapp.com.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.