5 TikTok plugins voor WordPress

5 TikTok plugins voor WordPress

Een tijdje geleden lieten we je kennis maken met WP TikTok Feed, een WordPress plugin waarmee je TikTok video’s op je website kunt weergeven. Het kan echter zijn dat je behoefte hebt aan andere features en mogelijkheden. Daarom hieronder nog een vijftal andere TikTok plugins voor WordPress!

5 TikTok plugins voor WordPress

#1. WPPress TikTok Feed ($19)

De relatief nieuwe TikTok Feed WordPress plugin maakt het mogelijk om TikTok video’s van elke gebruiker of hashtag op je site weer te geven, zonder dat je je druk hoeft te maken over ingewikkelde APIs. Je voert simpelweg de gebruikersnaam of hashtag in en plakt de resulterende shortcode op je pagina. Hoewel de plugin relatief prijzig is vergeleken met andere TikTok plugins voor WordPress, krijg je daar veel ongekend veel aanpassingsmogelijkheden voor terug.

Meer info

#2. Embed TikTok Video Feed (gratis)

Als de look van de WPPress plugin je wel aanspreekt maar je liever geen $19 dollar wilt neertellen, dan is de gratis Embed TikTok Video Feed plugin van Pagup zeker het overwegen waard. Het is een super gebruiksvriendelijke plugin die zeer aantrekkelijke layout templates biedt. Jammer is dat bepaalde aanpassingsmogelijkheden voor de gratis versie beperkt zijn. Wil je daar wel gebruik van maken, dan moet je wellicht toch overstappen naar de premium versie van de plugin, TikTok Video Feed Pro.

Meer info

#3. TikTok Advertising Pixel (gratis)

Als een van de snelst groeiende social media platformen ter wereld is het niet verrassend dat steeds meer bedrijven TikTok als het beste medium zien om hun advertentiebudget te besteden. Maar je wilt natuurlijk wel weten wat je TikTok advertenties opleveren, en dat is waar Tiktok Advertising Pixel uitkomst biedt. Wanneer je je inschrijft om op het platform te adverteren, verstrekt TikTok een HTML snippet: een ‘pixel’. Als je deze snippet aan je website toevoegt, kun je het succes van je campagnes meten door het tracken en analyseren van click-throughs, conversies en andere statistieken. Deze plugin zorgt ervoor dat je niet in de code hoeft te rommelen om die HTML-snippets toe te voegen.

Meer info

#4. TikTok Video and Music Downloader ($25)

Wil je niet alleen TikTok video’s op je WordPress site weergeven, maar ook je bezoekers de mogelijkheid bieden om deze te downloaden? Dan is de TikTok Video Downloader plugin ideaal. Voor een prijs van $25 is het zeker niet aan van de goedkoopste TikTok plugins voor WordPress, maar het voegt wel een unieke feature toe die veel andere sites niet bieden. Bonus: De plugin download de video’s zonder dat vervelende TikTok watermerk.

Meer info

#5. Embed Block for TikTok (gratis)

Dit is een van de betere TikTok plugins voor WordPress gebruikers die gebruik maken van de Gutenberg blok editor. Je hoeft niet met shortcodes te rommelen of je druk te maken over configuraties. Het enige dat je hoeft te doen is de URL van de video kopiëren en op de gewenste plek plakken. Je hebt weinig controle over hoe de video’s worden weergegeven, maar het is een prima oplossing als je in je blogberichten snel en gemakkelijk naar specifieke video’s wilt verwijzen.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.